Νίκη με 61 πόντους εκτός έδρας; Το'χει ξανακάνει πριν 10 χρόνια!

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μόλις 61 πόντους στην Κωνσταντινούπολη όμως έφτασε στην πολύτιμη νίκη κόντρα στην Αναντολού Εφές, γυρίζοντας σχεδόν... 10 χρόνια πίσω!

ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Από τους 88 πόντους απέναντι στην πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ και το σούπερ επιθετικό παιχνίδι στο ΣΕΦ, μέσα σε δύο βραδιές ο Ολυμπιακός έπεσε στους... 61 απέναντι στην Αναντολού Εφές , παρόλα αυτά με όπλο την πολύ δυνατή άμυνά του πήρε την πολύτιμη εκτός έδρας νίκη και εξακολουθεί να αγναντεύει τη βαθμολογία της Euroleague από την κορυφή.

Το εντυπωσιακό μάλιστα είναι πως αυτή ήταν μόλις η δεύτερη φορά στην ιστορία του στο θεσμό που παίρνει εκτός έδρας νίκη με απολογισμό 61 ή λιγότερους πόντους.

Η αμέσως προηγούμενη και μοναδική μέχρι πρότινος καταγράφεται στις 13 Μαρτίου 2008, όταν είχε επικρατήσει 61-52 της Ζαλγκίρις στο Κάουνας, κατά... σατανικής σύμπτωσης δηλαδή της ερχόμενης αντιπάλου του στη διοργάνωση.

Εντυπωσιακό είναι επίσης το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχει πλέον ρεκόρ 21-0 νίκες στην Euroleague (12-0 εντός, 9-0 εκτός) σε ματς που ο αντίπαλός του έχει 27 ή λιγότερους πόντους στο ημίχρονο! Η Αναντολού Εφές σταμάτησε στους 25...

News 24/7

24MEDIA NETWORK