Νιούλι: "Χαρούμενος στον Πανελλήνιο"

Ο Ηλίας Ζούρος έχει χτίσει έτσι τον Πανελλήνιο που καθείς εκ των παικτών έχει το δικό του ενεργό ρόλο στο σύνολο. Ο Μπραντ Νιούλι καταλαμβάνει το δικό του μερίδιο στην ως τώρα πορεία της αθηναϊκής ομάδας, αλλά παράλληλα θεωρεί εαυτόν τυχερό που ανήκει στο ρόστερ.

Νιούλι: "Χαρούμενος στον Πανελλήνιο"
" Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ ", είπε σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα talkbasket ο Αυστραλός φόργουορντ, ο οποίος αναφέρθηκε στη συνολική παρουσία του Πανελλήνιου. " Τούτη την περίοδο βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και παίζουμε ωραίο μπάσκετ. Εστιάζουμε στην αμυντική λειτουργία προκειμένου να κρατήσουμε χαμηλά τον αντίπαλο. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Μετά όλα μπορούν να συμβούν ".

Ερωτηθείς για τον Ηλία Ζούρο, ο Νιούλι μόνο καλά λόγια είχε να πει: " Πιστέψτε με, είναι ένας πολύ καλός προπονητής με εξαιρετική φιλοσοφία. Έχει αντιμετωπίσει όλες τις καταστάσεις πολύ καλά, νιώθει άνετα, αγαπά τους παίκτες, μας πιέζει να παίζουμε άμυνα και τον χαρακτηρίζει η στρατηγική ".

Μιλώντας για τα προσωπικά του σχέδια, ο νεαρός φόργουορντ σημείωσε πως " θέλω προς το παρόν να δώσω το καλύτερο στον Πανελλήνιο και να συνεχίσω σε υψηλό επίπεδο", ωστόσο δεν έκρυψε το όνειρό του να αγωνιστεί κάποια στιγμή στο ΝΒΑ (οι Ρόκετς έχουν τα δικαιώματά του).



News 24/7

24MEDIA NETWORK