Ντάνστον στο Contra.gr: "Δεν θα κάνουμε το περσινό λάθος"

O Μπράιαν Ντάνστον μίλησε στο Contra.gr για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, για το περυσινό πάθημα που έγινε... μάθημα, τη σωστή διαχείριση των αγώνων, τη νοοτροπία του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ενώ τέλος σχολίασε πώς περιμένει τους "πράσινους" στο τρίτο ματς.

Ντάνστον στο Contra.gr: "Δεν θα κάνουμε το περσινό λάθος"
INTIME SPORTS

Η χαρά του Μπράιαν Ντάνστον είχε αποτυπωθεί σε ένα χαρακτηριστικό τεράστιο χαμόγελο στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά το παιχνίδι. Ναι, ωραία, η σειρά δεν έχει κριθεί ακόμα για τον Ολυμπιακό αλλά οι παίκτες του δικαιούνται, τέλος πάντων, να αισθάνονται ότι είναι καβάλα στο άλογο.

Όταν άνοιξε βέβαια το κασετοφωνάκι, ο Αμερικανός σέντερ ήταν αρκούντως συγκρατημένος αν και πάντως ειλικρινής.

Παράδειγμα η απάντησή του στο τι έχει αλλάξει φέτος στον Ολυμπιακό. Ιδού: "Νομίζω ότι πλέον χειριζόμαστε καλύτερα τις καταστάσεις, δεν καταρρέουμε όπως στο παρελθόν, δείχνουμε χαρακτήρα. Θα έλεγα ότι από την περσινή σεζόν αποκτήσαμε και πολύτιμες εμπειρίες που μας βοηθά αφενός να βλέπουμε πάντα μπροστά και αφετέρου να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι".

Αναγνώρισε στη συνέχεια ότι το επερχόμενο παιχνίδι της Κυριακής είναι το πιο δύσκολο της σειράς:

"Πρέπει να το περιμένουμε ως τέτοιο, γι΄αυτό λοιπόν πρέπει να πολεμήσουμε περισσότερο. Μας περιμένει μία πρόκληση και πρέπει να εμφανιστούμε περισσότερο αποφασισμένοι αλλά και με περισσότερη ένταση στο παιχνίδι μας γεγονός που θα μας δώσει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση".

Του θυμίζουμε το περσινό κάζο όταν ο Ολυμπιακός αντί να κάνει το 3-1 στο ΣΕΦ ισοφαρίστηκε και εν τέλει έχασε έναν τίτλο που έμοιαζε σίγουρος: "Το περσινό ήταν ένα μεγάλο μάθημα για μας. Πριν από το ματς αισθανόμασταν ήδη πρωταθλητές, δεν είχαμε συνειδητοποιήσει πόσο σημαντικό ήταν το ματς για μας. Εφέτος τα πράγματα άλλαξαν. Μπήκαμε μέσα σήμερα μετά το ματς και είπαμε οκ, ας ηρεμήσουμε γιατί την Κυριακή μας περιμένει ένα ακόμη παιχνίδι".

Είναι η νοοτροπία του κόουτς; "Εχει να κάνει και με τη νοοτροπία του προπονητή αλλά και το γεγονός ότι όλοι όσοι μείναμε από πέρυσι ξέρουμε πλέον να αντιμετωπίζουμε πιο αποτελεσματικά τα συνεχόμενα ματς αλλά και τα συναισθήματα".

Τέλος, ρωτήσαμε τον Ντάνστον πως περιμένει τον Παναθηναϊκό την Κυριακή: "Θα δώσουν ότι έχουν για να πάρουν τη νίκη. Το θέμα είναι εμείς να απαντήσουμε σ' αυτό".

Διαβάστε ακόμα:

Σχόλιο Τσάρλυ: Ο Σπανούλης που χρειάστηκε και ο "Ράτζα" Λουκάς

Σχόλιο Τάσος Μαγουλάς: Ο Ολυμπιακός δεν χάνει από τους ψηλούς του Παναθηναϊκού

Τελικοί 2015: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 69-76

News 24/7

24MEDIA NETWORK