Ντίξον στο Contra.gr: "Να πάμε πάλι τελικό!"

Ο Μπόμπι Ντίξον μίλησε μετά τον θρίαμβο της Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού στο Contra.gr και... υποσχέθηκε πως θα κάνει δύσκολη τη ζωή των πράσινων και στο δεύτερο παιχνίδι!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
Bobby Dixon EUROKINISSI SPORTS

Στον πρώτο αγώνα την Τρίτη του Πάσχα, ο Μπόμπι Ντίξον ταλαιπώρησε αρκετά τον Παναθηναϊκό με 13 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Για την Πέμπτη ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο αλλά όπως εκμυστηρεύτηκε στο Contra.gr υπάρχει ένα... πρόβλημα:

"Είμαστε πολύ καλή ομάδα. αλλά δυστυχώς δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να έχουμε σταθερότητα στην απόδοσή μας. Σε έναν αγώνα είμαστε πολύ καλοί αλλά στον επόμενο δεν μπορούμε να διατηρήσουμε τον ίδιο ρυθμό.

Να σας πω την αλήθεια αυτό συμβαίνει συνήθως στους αγώνες της Ευρωλίγκας. Χάσαμε πολλά ματς έτσι. Στο τουρκικό πρωτάθλημα έχουμε ξεπεράσει την έλλειψη σταθερότητας".

Ομως, όπως εξήγησε: "μπορώ να πω ότι ο ρυθμός μας στα τελευταία παιχνίδια αυξάνεται σταθερά. Το αποδείξαμε στον πρώτο αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Πάρα το γεγονός ότι παίξαμε σε μια μη φιλική ατμόσφαιρα για τις φιλοξενούμενες ομάδες, κάναμε αυτό που έπρεπε.

Οι οπαδοί του ΠΑΟ είναι πραγματικά πολύ ζεστοί. Αλλά πλέον έχουμε την εμπειρία και αυτό μας βοηθά να ξεπερνάμε τις όποιες δυσκολίες".

Τον ενημερώσαμε σ' αυτό το σημείο ότι πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού δεν ήθελαν για αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε σ' αυτό το κομμάτι της Ευρωλίγκας και απάντησε: "Δεν καταλαβαίνω γιατί σκέφτονται έτσι. Έχουν μία εξαιρετική ομάδα. Έχουν δείξει ότι μπορούν να νικήσουν τον οποιονδήποτε στην Ευρωλίγκα".

Οσον αφορά το άμεσο... μέλλον, αυτό συνδέεται με το παρελθόν: "Ακόμα θυμάμαι τον τελικό του πέρυσι με την ΤΣΣΚΑ. Μετά τον αγώνα τα συναισθήματα ήταν πολύ αρνητικά, μεγάλη η στενοχώρια μας. Δεν μπορώ να σας εκφράσω αυτό με λόγια. Όμως, χρησιμοποιούμε εκείνη την ημέρα (της ήττας) για να δημιουργήσουμε έξτρα κίνητρο.

Θέλουμε να φτάσουμε στο ίδιο σημείο. Θέλουμε να κάνουμε αυτά που κάναμε και πέρυσι. Δεν έχουμε όμως καμία διάθεση εκδίκησης κατά της ΤΣΣΚΑ. Αρκεί να παίξουμε τελικό, δεν με ενδιαφέρει καθόλου με ποια ομάδα θα είναι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK