Ντουμάνης: "Δεν πιστεύουμε ότι ο Υφυπουργός θα δώσει λύση"

Ο Παναγιώτης Ντουμάνης, μέλος του Δ.Σ. του Π.Σ.Α.Κ. μίλησε στον «NOVAΣΠΟΡ FM 94.6» σχετικά την απεργία που εξήγγειλε ο Π.Σ.Α.Κ σε Α1 και Α2 μπάσκετ από τις 3 Ιανουαρίου.

Ντουμάνης: "Δεν πιστεύουμε ότι ο Υφυπουργός θα δώσει λύση"

"Είχαμε δώσει διορία μέχρι τις 31/12. Αυτή η ημερομηνία πλησιάζει και ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα. Περιμένουμε την υλοποίηση της συμφωνίας που είχαμε κάνει στις αρχές του Σεπτέμβρη. Προσπαθούμε εδώ και καιρό να κλείσουμε ραντεβού με τον Υφυπουργό. Δεν τον βρίσκουμε. Έχουμε στείλει επιστολές αλλά δεν έχουμε πάρει απάντηση. Υποτίθεται ότι πρέπει να κάτσουμε όλοι μαζί στο τραπέζι. Off the record ο Υφυπουργός μας είχε πει ότι δεν θέλει να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με την ομοσπονδία γιατί δεν ήθελε να συζητήσει το θέμα της επιχορήγησης. Την ίδια ώρα που μας το λέγανε αυτό ανοίγει μια πόρτα και εμφανίζονται μαζί.

Το να επιτραπεί σε Έλληνα παίχτη να επιστρέφει στα μέσα της σαιζόν ήταν ένα κομμάτι της συμφωνίας. Υπάρχουν πολλά ακόμα. Όπως και το θέμα της ασφάλισης των παικτών της Α2. Υπήρξαν εξαγγελίες αλλά για να γίνει νόμος θα περάσει καιρός.

Πόσο ευθυνόφοβος πρέπει να είναι ένας υπουργός που δεν θέλει να συναντηθεί με μια ομοσπονδία. Ας τους το πει και ας αναλάβει το κόστος. Όταν ξεκίνησε αυτή η διαπραγμάτευση είπε συμφωνήστε και ελάτε να το κάνουμε νόμο. Το συμφωνήσαμε και από τότε μέχρι σήμερα έχουν γίνει ελάχιστά.

Μετράμε τις δυνάμεις και νομίζουμε ότι είναι αρκετές. Δεν πιστεύουμε ότι ο Υφυπουργός θα δώσει λύση. Μακάρι να κάνουμε λάθος. Στην καλύτερη περίπτωση θα λάβουμε υποσχέσεις. Οι πιέσεις έχουν ξεκινήσει ήδη από τις ομάδες προς τους παίκτες. Κάθε αγώνας έχει κόστος και είμαστε έτοιμοι να το δεχτούμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK