Ο 19χρονος μπασκεμπολίστας που φοράει παπούτσι 900 ευρώ

Στο NBA είναι αλήθεια πως ξοδεύονται πολλά χρήματα. Πλουσιοπάροχα συμβόλαια, χορηγίες με ποσά που... ζαλίζουν, αλλά είναι ένας που πάει να "βάλει κάτω" όλους αυτούς, και είναι μόλις 19. Ποιος παίκτης στην άλλη άκρη του Ατλαντικού φοράει παπούτσι αξίας 900 ευρώ; (PHOTO + VIDEO)

UCLA guard Lonzo Ball (2) during the first half of an NCAA college basketball game against Arizona, Saturday, Feb. 25, 2017, in Tucson, Ariz. (AP Photo/Rick Scuteri)
UCLA guard Lonzo Ball (2) during the first half of an NCAA college basketball game against Arizona, Saturday, Feb. 25, 2017, in Tucson, Ariz. (AP Photo/Rick Scuteri) AP

Η ιδέα για το πρωτοποριακό παπούτσι ανήκει στον άλλοτε παίκτη του NBA, τον εκκεντρικό Λαβαρ Μπολ, που έχει κατά καιρούς απασχολήσει τον μπασκετικό και όχι μόνο κόσμο με τις προκλητικές δηλώσεις του.

Και έρχεται να το κάνει για άλλη μία φορά, με την κίνηση να δημιουργήσει την εταιρεία υποδημάτων "Big Baller", που θα φοράει αποκλειστικά ο γιος του Λόνζο Μπολ που αγωνίζεται για το UCLA.

Ο 19χρονος μπασκεμπολίστας που φοράει παπούτσι 900 ευρώ

Ο κατά τα άλλα περίεργος μπαμπάς Μπολ, αποφάσισε τη δημιουργία του μοντέλου "ZO2 Prime" που θα έχει αξία 456 ευρώ! Καλά διαβάσατε, με τη τιμή να είναι τριπλάσια των επίσημων παπουτσιών του Στέφεν Κάρι, διπλάσια του Λεμπρόν Τζέιμς και 100 ευρώ από τα "ακριβά" Air Jordan.

Το... κερασάκι στην τούρτα είναι ότι αν το παπούτσι έχει την υπογραφή του Λόνζο, που είναι μόλις 19 και δεν έχει γίνει ακόμα ντραφτ, το παπούτσι θα στοιχίζει 900 ευρώ!

Photo credits: AP Photo/Rick Scuteri

News 24/7

24MEDIA NETWORK