Ο 40άρης Κάρτερ στο διαγωνισμό καρφωμάτων: Μύθος ή πραγματικότητα;

Ναι ή όχι; Ο Βινς Κάρτερ απάντησε στο αν θα συμμετάσχει στο διαγωνισμό καρφωμάτων του All Star Game!

Ο 40άρης Κάρτερ στο διαγωνισμό καρφωμάτων: Μύθος ή πραγματικότητα;

Τον Ιανουάριο ο Βινς Κάρτερ κλείνει τα 40 του και πλέον είναι ο γηραιότερος παίκτης στο ΝΒΑ!

Δεν έχει ελατήρια στα πόδια, ούτε παίζει όπως έπαιζε. Μεροκάματο όμως βγάζει στους Γκρίζλις έχοντας σε 28.3 λεπτά 8.7 πόντους και 4 ριμπάουντ κατά μέσο στα πρώτα τρία ματς της νέας σεζόν! Το έχει ακόμα, δηλαδή.

Άλλο όμως αυτό και άλλο η συμμετοχή στο διαγωνισμό καρφωμάτων του All Star Game.

Ένα video που διοχετεύτηκε στο διαδίκτυο τον δείχνει να δηλώνει θετικός στο ενδεχόμενο να διεκδικήσει τον τίτλο που είχε κερδίσει το 2000. Πριν δηλαδή από 16,5 χρόνια όταν ήταν 23ων. Στην επική μάχη του με τον Στιβ Φράνσις και τον Τρέισι ΜακΓκρέιντι. Τρεις γκαρντ που πηδούσαν στο... θεό!

Αποδείχθηκε όμως πως οι δηλώσεις έγιναν στο παρελθόν και αναπαράχθηκαν χωρίς να υπολογίσει κανείς ότι φοράει... πουλόβερ όταν μιλούσε. " Φορούσα εγώ πουλόβερ το καλοκαίρι;" αναρωτήθηκε με... οργή. " Όλοι αναλύουν τα πάντα σ' ένα video. Γιατί δεν έκαναν το ίδιο τώρα;".

Διέψευσε κοινώς ότι θα τον ενδιέφερε να είναι "παρών", εξηγώντας πως " θα μπορούσα να καρφώσω μια φορά, αλλά όχι για να κερδίσω. Έχετε δει τι κάνουν τώρα;".

" Ποτέ δεν συζήτησα μια τέτοια πιθανότητα και είναι ενοχλητικό. Αλήθεια γιατί να καταστρέψω την ανάμνηση εκείνης της μαγικής νύχτας του 2000;", κατέληξε.

Και μάλλον έχει δίκιο...

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟΤΕ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK