O 41αρης Βινς Κάρτερ "εκτέλεσε" τον ΛεΜπρόν!

Τι κι αν τον Γενάρη κλείνει τα 41 και μπαίνει στα 42; Ο Βινς Κάρτερ είναι σαν το παλιό καλό κρασί. Όσο περνούν τα χρόνια, τόσο αφήνει το σημάδι του στο NBA. Κόντρα στους Καβαλίερς έκανε... πάρτι με 24 πόντους, "εκτελώντας" την παρέα του ΛεΜπρόν Τζέιμς με 4/5 τρίποντα (VIDEO).

Sacramento Kings guard Vince Carter during the first half of an NBA basketball game against the Washington Wizards, Sunday, Oct. 29, 2017, in Sacramento, Calif. (AP Photo/Rich Pedroncelli)
Vince Carter AP IMAGES

Μετά το τέλος της θητείας του στους Μέμφις Γκρίζλις ο Βινς Κάρτερ δεν είχε αποφασίσει οριστικά αν θα συνεχίσει το μπάσκετ. Έχοντας συμπληρώσει το 40ο έτος της ζωής του εξάλλου, γνώριζε πως τα περιθώρια έχουν... στενέψει. Η ποιότητα και η εμπειρία του ωστόσο είναι χρήσιμη και οι Κινγκς του προσέφεραν μονοετές συμβόλαιο έναντι 8.000.000 δολαρίων!

Λίγους μήνες αργότερα ο βετεράνος γκαρντ/φόργουορντ τους έχει δικαιώσει και με το παραπάνω. αποκορύφωμα το παιχνίδι κόντρα στους Καβαλίερς, όπου ο 41χρονος άσος ήταν καθοριστικός στη νίκη με 109-95.

Μέτρησε 24 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και ένα μπλοκάρισμα σε 30 λεπτά χρόνου συμμετοχής, με 4/5 τρίποντα! Και να φανταστεί κανείς πως τρέχει την 20η σερί σεζόν στην καριέρα του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου!

Το φοβερό στατιστικό πάντως είναι πως ο πάγκος των Κινγκς σκόραρε 68 πόντους, με μπροστάρη τον Κάρτερ, έναντι 41 της βασικής πεντάδας!

Δείτε το... πάρτι του... παππού Βινς απέναντι στην παρέα του ΛεΜπρόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK