Ο Αιζάια Τόμας αγνόησε τον Μάικλ Τζόρνταν στο All Star Game και εκείνος γέλασε

Η κόντρα του Αιζάια Τόμας με τον Μάικλ Τζόρνταν είναι γνωστή εδώ και πάνω από τρεις δεκαετίες. Στο All Star Game στο Κλίβελαντ ο άλλοτε γκαρντ των Πίστονς αγνόησε τον θρύλο των Μπουλς, ο οποίος γελούσε πίσω από τον Μάτζικ Τζόνσον, ενώ ούτε εκείνος έκανε κάποια κίνηση για να του μιλήσει. Μια ομολογουμένως αμήχανη στιγμή.

Ο Αιζάια Τόμας αγνόησε τον Μάικλ Τζόρνταν στο All Star Game και εκείνος γέλασε
YOUTUBE

Ο Αιζάια Τόμας και ο Μάικλ Τζόρνταν έχουν μια κόντρα που κρατάει πάνω από τρεις δεκαετίες. Προφανώς υπάρχει αμοιβαία μπασκετική εκτίμηση, με τον MJ να έχει χαρακτηρίσει μάλιστα στο "Last Dance" τον άλλοτε θρύλο των Ντιτρόιτ Πίστονς ως τον δεύτερο καλύτερο πόιντ γκαρντ, πίσω μόνο από τον Μάτζικ Τζόνσον. Εκτίμηση όμως σε προσωπικό επίπεδο δεν υπάρχει μέχρι σήμερα και όλο αυτό ξεκίνησε από τις μάχες τους στα τέλη των 80ς και στις αρχές των 90ς.

Οι δύο τους βρέθηκαν στο All Star Game του Κλίβελαντ, στην εκδήλωση για τους 75 καλύτερους στην ιστορία του NBA (ανάμεσά τους είναι φυσικά και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο) και υπήρξε ένα ακόμη -μάλλον αμήχανο- περιστατικό, το οποίο αποδεικνύει πως μέχρι σήμερα ισχύει το "από μακριά και αγαπημένοι".

Ο Τόμας χαιρέτησε τον Μάτζικ, του είπε μάλιστα κάτι στο αυτί για αρκετά δευτερόλεπτα, ενώ πίσω από τον άλλοτε σταρ των Λέικερς βρισκόταν ο Τζόρνταν, ο οποίος κοιτούσε στο... κενό και είχε ένα ειρωνικό χαμόγελο. Προφανώς, διότι περίμενε ότι ο Τόμας δεν θα έκανε κίνηση έστω για μια χειραψία, όπως και συνέβη, αφού αμέσως μετά εκείνος αποχώρησε.

Ο Τζόρνταν γέλασε, άρχισε να μιλάει με τον Τζόνσον προφανώς γι' αυτό το περιστατικό, ενώ έκαναν και πλάκα ο ένας στον άλλον. Βέβαια, ούτε ο Air Mike έκανε κάποια κίνηση για να μιλήσει στον Τόμας. Πολύ απλά αποφάσισαν ότι το καλύτερο και για τους δύο είναι να κάνουν πως "δεν υπάρχει" ο ένας για τον άλλον...

News 24/7

24MEDIA NETWORK