Ο Αϊζέια Τόμας 'έκραξε' τον Αντετοκούνμπο και είχε δίκιο

Ο Αϊζέια Τόμας επιτέθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, για την απορία που εξέφρασε όταν κάποιος τον ρώτησε αν θα 'πιάσει' τον Τζίμι Μπάτλερ, στα υπόλοιπα ματς για τους ημιτελικούς της Ανατολής, στο ΝΒΑ.

O Αϊζέια Τόμας περίμενε από τον 'καλύτερο αμυντικό της χρονιάς' να θέλει να αναλάβει την πρόκληση που λέγεται 'Τζίμι Μπάτλερ'.
O Αϊζέια Τόμας περίμενε από τον 'καλύτερο αμυντικό της χρονιάς' να θέλει να αναλάβει την πρόκληση που λέγεται 'Τζίμι Μπάτλερ'. AP PHOTO/ELISE AMENDOLA

O Aϊζέια (Isaiah) Τόμας είναι ο παίκτης που έχει περάσει πάρα πολλά από το 2011 που ήταν στο NBA Draft μέχρι σήμερα, για να σκάει για απλά πράγματα. Ο Αϊζάια (Ιsiah, ένας άλλος δηλαδή) Τόμας είναι -μεταξύ πάρα πολλών άλλων- έκανε bullying στον Μάικλ Τζόρνταν, όταν ήταν αντίπαλοι, με τον MJ να τον βρίζει ακόμα, όπως διαπιστώσαμε όλοι όσοι παρακολουθήσαμε το Last Dance.

Ο πρώτος ήταν αυτός που κατήγγειλε πως μια ατάκα του Γιάννη Αντετοκούνμπο ήταν πέρα για πέρα λάθος. Μετά τον πρώτο ημιτελικό των Μπακς με τους Χιτ και το τεράστιο παιχνίδι του Τζίμι Μπάτλερ, ο Greek Freak μίλησε στα media. Μια στιχομυθία είχε ως εξής:

Σκέφτηκες να αναλάβεις τον Τζίμι Μπάτλερ;

"Να τον αναλάβω; Όχι. Γιατί μου κάνεις αυτήν την ερώτηση;"

Είναι κάτι που θα ήθελες να κάνεις στα επόμενα ματς;

"Όχι, θα κάνω ό,τι μου πει ο προπονητής μου πως πρέπει να κάνω"

Ο Aϊζέια Τόμας έκανε retweet στο video, με ένα προσωπικό σχόλιο που απευθυνόταν στον Έλληνα διεθνή. "Ως ανταγωνιστής και καλύτερος αμυντικός της χρονιάς, αυτή είναι η δουλειά σου. Να αναλάβεις αυτήν την αποστολή. Ξέρω πως ο Μάρκους Σμαρτ, ο Έιβερί Μπράντλι και ο Καγουάι θα τρελαίνονταν να πέσουν πάνω στον Μπάτλερ".

Η αλήθεια είναι πως ο Τόμας ένα δίκιο το 'χε. Όπως είναι αλήθεια και ότι ο Αντετοκούνμπο δεν έχει τις καλύτερες αντιδράσεις, όταν χάνει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK