Ο Αντετοκούνμπο "έφαγε" τον... κολλητό του

Οι Μπακς πήραν την απόφαση να "θυσιάσουν" τον Μάικλ-Κάρτερ Γουίλιαμς για έναν σουτέρ δίνοντας οριστικά πια την μπαγκέτα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος γίνεται πια πρώτο βιολι.

Ο Αντετοκούνμπο "έφαγε" τον... κολλητό του

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Μάικλ Κάρτερ-Γουίλιαμς πήγαν στο Μιλγουόκι με διαφορά λίγων μηνών, ο ένας μέσω ντραφτ και άλλος με ανταλλαγή από τους Σίξερς. Έδεσαν πολύ γρήγορα οι δυο τους και έγιναν φίλοι, σχεδόν κολλητοί.

Οι αναρτήσεις αμφότερων στο instagram επιβεβαιώνουν το παραπάνω.

I can't wait till you get back @mr_carter5 we about to do some great things on the court. #GetWellSoon

A photo posted by Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) on

Happy birthday boyyyyyy!! #WeRideTogether

A photo posted by Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) on

Great win fellas! Another step closer. Hype wit my bro for life!

A photo posted by Michael Carter-Williams (@mr_carter5) on

Η ατυχία όμως του ενός άνοιξε διάπλατα το δρόμο για τον άλλον. Απ' όταν (πέρυσι τον Μάρτιο) ο ρούκι της χρονιάς για το 2014 τραυματίστηκε και τέθηκε εκτός δράσης με σοβαρό πρόβλημα στο ισχίο, o δικός Giannis πήρε το κουμάντο όλης της πεντάδας, όντας ο βασικός "άσος". Και ανταποκρίθηκε περίφημα με διαδοχικά τριπλ νταμπλ. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που πλέον οι δυο τους δεν χωρούσαν και ο ένας όφειλε να φύγει για να κάνει... καριέρα.

Αυτός φυσικά δεν ήταν ο Αντετοκούνμπο, ο οποίος προ ολίγων εβδομάδων υπέγραψε νέο συμβόλαιο έναντι 100 εκατ. δολαρίων, αλλά ο Γουίλιαμς. Ο Τζέισον Κιντ αποφάσισε να χωρίσει το δίδυμο και η διοίκηση των Μπακς άρχισε να ψάχνει για προορισμό και ένα ικανοποιητικό ντιλ.

Στο Σακραμέντο απέρριψαν την ανταλλαγή με τον ΜακΛίμορ, οι Μπουλς όμως όχι και συμφώνησαν να δώσουν τον εφεδρικό Τόνι Σνελ, ο οποίος περίσσευε έχοντας μπροστά του Γουέιντ, Μπάτλερ και ΜακΝτέρμοτ.

Ένα περιφερειακό αντίθετα που είχαν ανάγκη τα "ελάφια" έπειτα από τον τραυματισμό τους Κρις Μίντλετον. Οι "ταύροι" από την άλλη απέκτησαν ασφάλεια στον "άσο" βάζοντας τον Γουίλιαμς δίπλα στον απρόβλεπτο Ρεϊτζόν Ρόντο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK