Ο Αντετοκούνμπο είχε τα χρήματά του σε 50 τράπεζες, τον βοήθησε ο ιδιοκτήτης των Μπακς

Σε μία ιδιαίτερη αποκάλυψη για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο προχώρησε ο ιδιοκτήτης των Μπακς Μαρκ Λάσρι που εξήγησε πως ο "Greek Freak" είχε τα χρήματά του σε 50 διαφορετικές τράπεζες πριν ο ίδιος τον βοηθήσει να τα επενδύσει.

Ο Αντετοκούνμπο είχε τα χρήματά του σε 50 τράπεζες, τον βοήθησε ο ιδιοκτήτης των Μπακς
EUROKINISSI

Η ιστορία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και ο τρόπος με τον οποίο ανέβηκε στο υψηλότερο επίπεδο του ΝΒΑ είναι γνωστός σε όλους. Το παιδί από τα Σεπόλια ξεκίνησε με ελάχιστα και κατάφερε να κατακτήσει τα πάντα. Ο ιδιοκτήτης των Μπακς, Μαρκ Λάσρι, που βρέθηκε καλεσμένος σε συνέδριο του Bloomberg, προχώρησε σε μία ιδιαίτερη αποκάλυψη για τον Γιάννη.

Όπως αναφέρει το Forbes, ο ισχυρός άντρας των "Ελαφιών" ήταν εκείνος που βοήθησε τον Αντετοκούνμπο να επενδύσει τα χρήματά του με τον σωστό τρόπο.

"Πέρασε αρκετός χρόνος για να εξηγήσω στους παίκτες των Μπακς πως και που πρέπει να επενδύσουν τα χρήματά τους. Είπα στον Γιάννη πως δεν γίνεται να έχει λογαριασμό σε 50 διαφορετικές τράπεζες. 'Άσε με να σου πω κάτι, αν η JP Morgan πέσει, οι μικρές τράπεζες σου θα πέσουν κι αυτές. Άσε με να σου εξηγήσω τι θα πρέπει να αγοράσεις και τι δεν πρέπει', είχα πει στον Αντετοκούνμπο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK