Ο Αντετοκούνμπο γλίτωσε λαβή WWE για τον προκλητικό πανηγυρισμό του

Ένας ιδιαίτερος πανηγυρισμός του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη νίκη των Μπακς επί των Σίξερς παραλίγο να τον φέρει αντιμέτωπο με τον Ντουάιτ Χάουαρντ και μία διάσημη λαβή του WWE.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο των Μιλγουόκι Μπακς πανηγυρίζει σε αγώνα με τους Φιλαντέλφια Σίξερς για το NBA 2020-2021 στο 'Γουέλς Φάργκο Σέντερ', Φιλαντέλφια | Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο των Μιλγουόκι Μπακς πανηγυρίζει σε αγώνα με τους Φιλαντέλφια Σίξερς για το NBA 2020-2021 στο 'Γουέλς Φάργκο Σέντερ', Φιλαντέλφια | Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021 © 2021 MATT SLOCUM/ASSOCIATED PRESS

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς στη νίκη επί των Φιλαντέλφια Σίξερς, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι του NBA που χρειάστηκε παράταση για να βρεθεί νικητής. Το τελικό 109-105 ήρθε πολύ δύσκολα για τα 'ελάφια' στο ντέρμπι της Ανατολής και παραλίγο να πάρει άλλη τροπή, εξαιτίας ενός πανηγυρισμού του Έλληνα γκαρντ που εκλήφθη ως πρόκληση από τους αντιπάλους του.

Τα πολλά άστοχα τρίποντα και τα λάθη των φιλοξενουμένων έδωσαν την ευκαιρία στους Σίξερς να πάρουν κεφάλι στο 1ο ημίχρονο και να φτάσουν ακόμα και στο +19 (45-26) λίγο πριν από το τέλος του, αλλά και στην 3η περίοδο (52-33). Κάπου εκεί άρχισε η αντεπίθεση των Μπακς, με τον Αντετοκούνμπο να παίρνει φόρα, αφού μέχρι τότε είχε μονοψήφιο αριθμό πόντων. Με κάρφωμά του στο τελευταίο πεντάλεπτο, οι Μπακς πέρασαν μπροστά στο σκορ και στη μάχη πόντο πόντο που ακολούθησε, το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση (με τρίποντο του Φουρκάν Κορκμάζ στα 3'').

Εκεί, όμως, υπήρχε μόνο ο MVP του φετινού All-Star Game. Ο Αντετοκούνμπο σημείωσε τους 10 από τους συνολικά 32 πόντους του στην παράταση και οι Μπακς έχτισαν μία μικρή διαφορά που δεν έχασαν ποτέ. Μάλιστα, με 72 δευτερόλεπτα να απομένουν, ο Αντετοκούνμπο έκανε το 105-98 με σουτ και στη συνέχεια πήγε στο κέντρο του γηπέδου και πανηγύρισε καθιστός.

Η κίνηση αυτή αντιμετωπίστηκε ως πρόκληση από τους γηπεδούχους, κάτι που δήλωσε και ο Ντουάιτ Χάουαρντ ύστερα από το τέλος του αγώνα. Μάλιστα, ο Superman αποκάλυψε ότι στο μυαλό του ως αντίδραση είχε μια λαβή του WWE! "Ήθελα να του κάνω το Stone Cold Stunner, αλλά ήδη είχα μια τεχνική ποινή. Δεν κάνω trash-talking συνήθως, αλλά θα τους δούμε ξανά".

Το Stone Cold Stunner είναι μια εντυπωσιακή fatality λαβή του WWE, η οποία αποτελεί signature move ενός εκ των πρωταγωνιστών του, του Στιβ Όστιν.

Ύστερα από τον αγώνα, ρωτήθηκε κι ο ίδιος ο Αντετοκούνμπο για τον πανηγυρισμό του και έβαλε ένα (προσωρινό;) τέλος στην υπόθεση: "Απλώς αυτό ήθελα να κάνω και αυτό έκανα. Δεν το έχω δει να το κάνει κάποιος. Απλώς ήθελα να περάσω καλά, να απολαύσω τη στιγμή, γιατί στο τέλος της ημέρας αυτήν τη στιγμή δεν μπορώ να την πάρω πίσω. Εκείνη τη στιγμή τα πράγματα πήγαν καλά για εμάς και όταν συμβαίνει αυτό, θέλω να απολαμβάνω τη στιγμή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK