Ο Άρης παίρνει με το σπαθί του το Όσκαρ... γκαντεμιάς!

Η κακοδαιμονία που έχει πλήξει εφέτος τον Άρη δεν τον αφήνει να σηκώσει κεφάλι. Τι συνέβη με τον Τζερμέιν Τέιλορ.

Ο Άρης παίρνει με το σπαθί του το Όσκαρ... γκαντεμιάς!

Πολλά τα λάθη σχεδιασμού στον Άρη, αλλά κι αυτό που συμβαίνει με τους τραυματισμούς δεν έχει προηγούμενο. Τουλάχιστον όχι πρόσφατο που να κάνει την ίδια εντύπωση.

Διότι δεν είναι σύνηθες φαινόμενο μια ομάδα να φέρνει νέο ξένο και προτού καν πατήσει στο παρκέ να τίθεται εκτός λόγω προβλήματος στη μέση, τη στιγμή που από το πρώτο ματς της σεζόν έχει χάσει τον Σανικίντζε και έκτοτε μέχρι σήμερα το ένα πρόβλημα διαδέχεται το άλλο! Τούτο συνέβη με τον Τζερμέιν Τέιλορ, ο οποίος ήρθε να καλύψει το κενό του Μάικλ Τζένκινς στην περιφέρεια των "κίτρινων", κυρίως για τα πλέι οφ, αλλά πριν ντεμπουτάρει (στο ματς με το Λαύριο) βγήκε νοκ άουτ από χτύπημα που δέχθηκε στην προπόνηση της Πέμπτης.

Ο Τέιλορ θα υποβληθεί σ' εξετάσεις για να διαπιστωθεί πόσο σοβαρή είναι η ζημιά. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες και όπως ενημέρωσαν από τον Άρη "θα κριθεί κατά πόσο μπορεί να ξεπεράσει τα πρόβλημα που αντιμετωπίζει". Ενδεχομένως, δηλαδή, και να μην μπορεί... Κάτι που οδήγησε τους "κίτρινους" να διακόψουν τη διαδικασία έκδοσης δελτίου, τουλάχιστον σε πρώτη φάση!

News 24/7

24MEDIA NETWORK