Ο Χάκετ αποχαιρέτησε με τέσσερα "αγαπώ"

Ο Ολυμπιακός δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Χάκετ όμως ο Ιταλός γκαρντ δεν κρατάει... κακία. Και το έδειξε με λόγια αγάπης για το σύλλογο και τον προπονητή!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντάνιελ Χάκετ έμεινε για δύο χρόνια στο μεγάλο λιμάνι κατακτώντας σε αυτό το διάστημα ένα πρωτάθλημα (2016), όμως η νέα σεζόν θα τον βρει σε άλλη ομάδα αφού ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μην του προσφέρει νέο συμβόλαιο επιλέγοντας να προβεί σε ολική ανανέωση στις θέσεις της περιφέρειας.

Από την πλευρά του ωστόσο, ο κόμπο γκαρντ όχι μόνο δεν έβγαλε πίκρα για την επιλογή της διοίκησης και του προπονητή αλλά θέλησε να αποχαιρετήσει με ιδιαίτερο τρόπο, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την πρώην πλέον ομάδα του.

"Ενημερώθηκα από τον Ολυμπιακό ότι δεν θα ανανεώσουν το συμβόλαιό μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς του Ολυμπιακού για τη στήριξη που μου έδωσαν.

Αγαπώ την Αθήνα, αγαπώ τον Ολυμπιακό, αγαπώ το σύλλογο και τον προπονητή μου Σφαιρόπουλο.

Αυτή είναι η στιγμή που γυρίζω σελίδα και κοιτάζω για άλλες προσφορές", δήλωσε ο Χάκετ στην ιστοσελίδα "Sportando".

News 24/7

24MEDIA NETWORK