Ο Χάρντεν έγινε πλέι μέικερ και τους κάνει πλάκα!

Οι Ρόκετς πηγαίνουν καλύτερα απ' όσο κανείς υπολόγιζε και γι' αυτό αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο Τζέιμς Χάρντεν!

Ο Χάρντεν έγινε πλέι μέικερ και τους κάνει πλάκα!

Τη Δευτέρα οι Ρόκετς νίκησαν 114-106 τους Γουίζαρντς και με τέσσερις νίκες σ' επτά ματς έχουν κάνει δυναμικό ξεκίνημα, διαψεύδοντας εκείνους που τους είχαν ξεγραμμένους.

Το ρόστερ δεν είναι το πλέον ποιοτικό στη λίγκα, ο Μάικ Ντ' Αντόνι πάντως έχει καταφέρει να εμφανίσει ένα σύνολο με συνοχή, κατανεμημένους ρόλους και αρχές. Η βασικότερη εξ αυτών; Η μπάλα στα χέρια του Τζέιμς Χάρντεν και οι υπόλοιποι χορεύουν στο ρυθμό του. Ό,τι δηλαδή ο Ιταλοαμερικανός κόουτς έκανε με τον Στιβ Νας στους Σανς.

Στα 27 του ο Καλιφορνέζος με τα μούσια μοιάζει πιο ώριμος από ποτέ. Βοήθησε σε αυτό το γεγονός πως έχει το απόλυτο κουμάντο. Από 2άρι έγινε άσος και στήνει από το μηδέν κάθε επίθεση των Ρόκετς, έχοντας την ευθύνη για καθετί που συμβαίνει.

Παίζει 37.3 λεπτά, αλλά δεν κάνει κατάχρηση του χρόνου. Έχει 31.6 πόντους, σουτάροντας με 50% εντός πεδιάς, 12.7 ασίστ, 7.1 ριμπάουντ και 1.3 κλεψίματα!

Κόντρα στην Ουάσινγκτον είχε 32 πόντους και 15 τελικές. Ήταν το τέταρτο σερί ματς που είχε τέτοια νούμερα. Ένας και μόνο στο παρελθόν είχε πετύχει κάτι αντίστοιχο σε διαδοχικά παιχνίδια: ο Μάικλ Τζόρνταν τη σεζόν 1988-89!

News 24/7

24MEDIA NETWORK