Ο Χάρντεν μάς χάρισε ένα από τα πιο απολαυστικά gifs της σε χρονιάς

Αποβλήθηκε... δεύτερη φορά για την ενέργειά του και μίλησε απαξιωτικά για τους διαιτητές στ' αποδυτήρια, παρόλα ο Τζέιμς Χάρντεν είχε φροντίσει να μας φτιάξει τη μέρα.

Houston Rockets guard James Harden celebrates a 3-point shot against the Los Angeles Clipers early in an NBA basketball game Friday, Dec. 22, 2017, in Houston. (AP Photo/George Bridges)
Χάρντεν AP PHOTO/GEORGE BRIDGES

Ο τύπος είναι απόλαυση. Τόσο όταν έχει την μπάλα στα χέρια, όντας ο πρώτος παίκτης στην τελευταία 10ετία που σκοράρει back to back 50άρες (μετά τον Μπράιαντ τον Μάρτιο του 2007), όσο κι όταν επιχειρεί να την "κλέψει" από τον διαιτητή.

Ο Τζέιμς Χάρντεν, αφού αποβλήθηκε με έκτο φάουλ στην προσπάθεια ανατροπής των Ρόκετς (ήττα με 128-118), αποβλήθηκε εκ νέου γιατί λειτούργησε εκτός... κανόνων.

Για τους μπασκετόφιλους όμως η στιγμή που διώχνει την μπάλα από τα χέρια του ρεφ Πατ Φρέιερ συμπεριλαμβάνεται στις πλέον ξεχωριστές αντιδράσεις της σεζόν. Ένα gif που, να είστε σίγουροι, πως θα γίνει σε twitterικό viral όταν κάποιος θέλει να εκφράσει την αγανάκτησή του χωρίς ύβρεις.

Αυτές που απέφυγε πάντως ο Χάρντεν στ' αποδυτήρια, κάνοντας λόγο για "μαλ...ιες" και δηλώνοντας κουρασμένος από τις δικαιολογίες των διαιτητών πως "έκανα λάθος" ή "δεν το είδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK