Ο "εκλεκτός", η εμπειρία και η... καλή τιμή

Στον ΠΑΟΚ αναζητούν έμπειρο παίκτη που θα μπορεί η ομάδα να τον αποκτήσει με λεφτά χαμηλότερα του κασέ του έχοντας ως "όπλο" το Eurocup και ότι μέσω του "Δικεφάλου" μπορεί να... αναδειχτεί.

Ο "εκλεκτός", η εμπειρία και η... καλή τιμή

Σχετικά με την ενίσχυση της ομάδας, στον ΠΑΟΚ έχουν στο μυαλό να αποκτηθεί παίκτης με εμπειρία έτσι ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί άμεσα αλλά και ο "εκλεκτός" αυτός να βρεθεί σε... τιμή ευκαιρίας. Αναφορικά με αυτό το τελευταίο, στον "Δικέφαλο" στοχεύουν (εφόσον αυτό είναι εφικτό) να "κλείσουν" καλαθοσφαιριστή με λεφτά πολύ λιγότερα από ότι είναι το κασέ του εκμεταλλευόμενοι το Eurocup και την πρόκριση στην επόμενη φάση αλλά και το ότι στον ΠΑΟΚ μπορεί να αναδειχτεί και μετά να πάρει ένα πολύ μεγαλύτερο συμβόλαιο.

Εξετάζονται Ευρωπαίοι και Αμερικανοί με κοινοτικό διαβατήριο και φαίνεται πως μετά η ομάδα θα επικεντρωθεί στους Ελληνες παίκτες. Από την ελληνική αγορά υποψήφιος μπορεί να είναι και ο Δημήτρης Βεργίνης, αν και φυσικά για να "τρέξει" η περίπτωσή του θα πρέπει να αποχωρήσει από τον Πανιώνιο (σύμφωνα με περσινό κανονισμό, ένας Ελληνας παίκτης μπορεί να μετακομίσει από μια ελληνική ομάδα σε μια άλλη, κατά την διάρκεια της σεζόν). Στον ΠΑΟΚ συνεχίζουν να αναζητούν πόρους για θέματα οικονομικού περιεχομένου και εκτός από τα λεφτά που θα δώσουν για την απόκτηση παίκτη, στην ομάδα ψάχνουν χρήματα για να "βγει" φορολογική ενημερότητα.