Ο "Έκτορας" έχει... ραντεβού με τον Γιάννη

Διψήφιος ο αριθμός υποψηφίων για τη θέση του πρώτου προπονητή στους Μπακς, παρόλο που "χάθηκαν" ήδη δύο. Εκ των πρώτων που περνούν από συνέντευξη ο Έτορε Μεσίνα.

San Antonio Spurs acting coach Ettore Messina, right, speaks with Tony Parker during the first quarter in Game 5 of a first-round NBA basketball playoff series against the Golden State Warriors on Tuesday, April 24, 2018, in Oakland, Calif. (AP Photo/Ben Margot)
Έτορε Μεσίνα AP PHOTO/BEN MARGOT

Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ προτίμησε τους Σανς και το όνομά του διαγράφηκε από τη λίστα των Μπακς - όπως και του Ντέιβιντ Φιτζντέιλ, που έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες στους Νικς. Υπάρχει όμως ακόμη ένας μη Αμερικανός που διεκδικεί το χρίσμα και δεν είναι άλλος από τον Έτορε Μεσίνα.

Ο Ιταλός πιστεύει πως ήρθε η ώρα να δοκιμάζει τις δυνάμεις του μονάχος του. Μακριά από τον Γκρεγκ Πόποβιτς και ν'αποδείξει πως η πορεία του στα ευρωπαϊκά γήπεδα και η πετυχημένη δουλειά του δίπλα στον Pop δεν έγιναν συγκυριακά. Μάλιστα θα είναι από τους πρώτους που θα μιλήσουν με τους ανθρώπους των "ελαφιών". Το έγραψε ο Άντριαν Βοζναρόφσκι (που λύνει και δένει στο ρεπορτάζ του ΝΒΑ) και δεν πέφτει έξω.

Όπως γράφει ο Αμερικάνος δημοσιογράφος, δεν είναι φυσικά ο μοναδικός υποψήφιος. Εξετάζονται ο Στιβ Κλίφορντ, ο πρώην των Χόρνετς, ο Μόντι Γουίλιαμς, αλλά και τουλάχιστον 7-8 ακόμη!

Πρόκειται άλλωστε για την πιο κομβική απόφαση των "ελαφιών" απ' όταν επένδυσαν στο πρότζεκτ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ή θα γίνουν ομάδα διεκδικήτρια του τίτλου ή θα... χάσουν το δρόμο τους. Μαζί και τον δικό μας!

News 24/7

24MEDIA NETWORK