Ο ένας ήρθε, ο άλλος όχι

Ο ένας ήρθε, ο άλλος όχι
"Εγγλέζος" στο ραντεβού του με το Μαρούσιήταν ο Τζάρεντ Χόμαν. Ο 23χρονος Αμερικανός σέντερ ήρθε την Τρίτη το πρωί στην Αθήνα και είχε την πρώτη επαφή του με τους ανθρώπους της ομάδας γνωρίζοντας από κοντά τα νέα λημέρια του. Προτιμήθηκε πάντως να μην ταλαιπωρηθεί περισσότερο εξ αιτίας του πολύωρου ταξιδιού. Αποφασίστηκε δε να ξεκουραστεί και την Τετάρτη, αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, να ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα. Συνεπώς απίθανη θεωρείται η συμμετοχή του στα δύο φιλικά παιχνίδια με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πατρών, τα οποία έχουν προγραμματιστεί για την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Αντίθετα με τον Χόμαν, ο Ρόντρικ Μπλάκνεϊ ειδοποίησε τους ιθύνοντες των "κιτρινόμαυρων" πως η άφιξή του θα καθυστερήσει ακόμη δύο ημέρες (Πέμπτη). Αιτία, κάποιες προσωπικές υποθέσεις που πρέπει να έρθουν εις πέρας πριν αναχωρήσει από τις Ηνωμένες Πολιτείες για να ενσωματωθεί στην ομάδα.

*** Στα ματς με τους Πατρινούς δεν θα πάρουν μέρος οι Καϊμακόγλου, Στεφανίδης και Καράγκουτης. Οι δύο πρώτοι για προληπτικούς λόγους, ο δε 29χρονος φόργουροντ διότι βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK