Ο εστιάτορας που έριξε... τάπα στον Durant

Ο Kevin Durant ήθελε να κλείσει ένα ολόκληρο εστιατόριο για... πάρτη του, στην επιστροφή του στην Οκλαχόμα, όμως ο υπεύθυνος του έριξε άκυρο, μένοντας πιστός στην πόλη του!

Ο εστιάτορας που έριξε... τάπα στον Durant
durant westbrook

Ο KD γνώριζε από πριν πως η επιστροφή στην Οκλαχόμα θα ήταν δύσκολη για... πολλούς λόγους. Βέβαια, πέρασε αρκετά χρόνια στην πόλη, οπότε γνωρίζει από πρώτο χέρι όλα τα καλά στέκια και φυσικά που μπορεί ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να φάνε καλό φαγητό.

Πριν από 2-3 εβδομάδες έκανε προσπάθεια να κλείσει για... πάρτη του ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της περιοχής, έτσι ώστε να χαλαρώσει ο ίδιος και το υπόλοιπο τιμ μετά την αναμέτρηση με τους Thunder.

Έλα όμως που υπολόγιζε χωρίς τον... υπεύθυνο! Ο Osborn του έριξε... άκυρο. Στον ισχυρισμό του έκανε γνωστό πως έβαλε πάνω από τα χρήματα ( περίπου 35.000 δολάρια) την αγαπημένη του πόλη και φυσικά το όνομα του ρεστοράν στην περιοχή.

Γνωρίζοντας, όμως, πως οι Warriors είναι αξιοσέβαστος οργανισμός το έκανε με ευγενικό τρόπο, ζητώντας συγγνώμη και λέγοντας με ειλικρίνεια πως δεν θέλει να χάσει την πελατεία του!

Στο τέλος της μέρας, πάντως, ο Durant κέρασε με... 130 πόντους τους Thunder.

News 24/7

24MEDIA NETWORK