O Γιαννάκης μίλησε μετά τον θρίαμβο για τον... Γκάλη!

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στάθηκε μετά την πρόκριση στους "4" του Κυπέλλου στην την ιδιαιτερότητα της νίκης επί του ΠΑΟΚ αλλά και στην τεράστια σκιά του Νίκου Γκάλη!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

"Κάθε νίκη επί του ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερη και για τη μία και για την άλλη ομάδα, όταν κι αν συμβεί, αλλά εμείς πρέπει να σκεφτούμε το παιδί που επανήλθε από το κώμα σήμερα (σ.σ οπαδός του Άρη, για το οποίο αναρτήθηκε πανό πριν το πρώτο τζάμπολ που έγραφε "Σε περιμένουμε Μητσάρα Μαχητή") και αυτό είναι κάτι σημαδιακό, όπως επίσης και το ότι ο Νικ φοράει το δακτυλίδι του Hall Of Fame και υπάρχει η σκιά του πάντα με την ομάδα!

Είτε μπορεί να είναι παρών, είτε όχι, είναι πάντα παρών για μας", δήλωσε ο Παναγιώτης Γιαννάκης στη συνέντευξη Τύπου μετά το 70-63 του Άρη επί του ΠΑΟΚ στο "Αλεξάνδρειο", ενώ για την δική του επιστροφή σε ντέρμπι ως προπονητής των "κιτρίνων", είπε:

"Ήταν έντονα συναισθήματα όντως… Ξέρω ότι έχουμε να κάνουμε με μια δύσκολη κατάσταση, αλλά έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και τον κόσμο, που θα είναι εκεί στα δύσκολα. Σήμερα όλοι είμαστε ικανοποιημένοι. Καταλαβαίνουν όλοι ότι απλά μια νίκη κάναμε. Δεν έγινε κάτι. Πρέπει να βελτιωθούμε σαν ομάδα. Ήταν ωραία βραδιά, ήταν και ο εγγονός μου εδώ, το χάρηκε ο κόσμος".

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK