Ο Γιαννακόπουλος μίλησε για ευρωκούπα πριν το "διπλό"

Η εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπασκόνια αύξησε τις προσδοκίες των φίλων του, ωστόσο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε βάλει ψηλά τον πήχη πριν το ματς (VIDEO).

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BASKONIA - PANATHINAIKOS (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BASKONIA - PANATHINAIKOS (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μέχρι πρότινος ο Παναθηναϊκός εμφανιζόταν υποτονικός απέναντι στις ομάδες της πρώτης οκτάδας της Euroleague όταν τις αντιμετώπιζε εκτός έδρας και για αυτό το λόγο βρισκόταν σε μειονεκτική θέση όσον αφορά στη μάχη για το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά.

Το βράδυ της Πέμπτης ωστόσο η κατάσταση άλλαξε, με τους "πράσινους" του Τσάβι Πασκουάλ να νικούν στην Βιτόρια και να διεκδικούν επί ίσοις όροι την 4η θέση με την Φενέρμπαχτσε, κάτι που ανέβασε στα ύψη την ψυχολογία τωνν οπαδών τους.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού ωστόσο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δεν είχε διστάσει να βάλει ψηλά τον πήχη πριν από το πρώτο τζάμπολ, όταν σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του "VTV" της Βιτόρια έθεσε ως στόχο όχι μόνο την παρουσία της ομάδας του στο Final-4 αλλά την κατάκτηση του τίτλου της Euroleague.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ:

Για τη νέα εποχή της EuroLeague: "Είναι συναρπαστική, έχουμε δώσει 28 παιχνίδια ως τώρα, παίζουν όλοι με όλους, είναι μια πολύ ωραία εμπειρία".

Για τον Τσάβι Πασκουάλ: "Ο Τσάβι Πασκουάλ είναι ένας πολύ γνωστός προπονητής, είναι πάρα, πάρα πολύ καλός. Ήταν στη Μπαρτσελόνα αρκετά χρόνια και ελπίζουμε να είναι και μαζί μας για αρκετά χρόνια".

Για τη Βιτόρια: "Έχει πολύ ωραίο φαγητό, σε όλη τη χώρα των Βάσκων. Είναι ήσυχα, ωραία εδώ".

Για το αν θα αποκτήσει ο Παναθηναϊκός τον Λάρκιν: "Δεν το γνωρίζω, αυτό είναι θέμα προπονητή. Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει".

Για τον Παναθηναϊκό: "Μέχρι τώρα δεν έχουμε κάνει κακή χρονιά. Το σημερινό παιχνίδι είναι σαν μεγάλος τελικός για εμάς. Θα δούμε τι θα γίνει".

Για επόμενη χρονιά στην EuroLeague: "Απ' ότι άκουσα ο κύριος Μπερτομέου μιλάει για 18 ή 20 ομάδες και ο Παναθηναϊκός πάντα πίστευε πως αυτό είναι καλό. Θα δούμε πως πάνε τα πράγματα".

Για τον στόχο του Παναθηναϊκού: "Στόχος του Παναθηναϊκού κάθε χρόνο είναι να κερδίζει τα πάντα. Άρα δεν έχουμε στόχο μόνο να πάμε στο Final Four, αλλά να είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης".

News 24/7

24MEDIA NETWORK