Ο Γιαννακόπουλος θα ήθελε Διαμαντίδη, κανένας Γιαννάκης

Η ομιλία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στους παίκτες του Παναθηναϊκού, η σκέψη για Διαμαντίδη και η διάψευση για Γιαννάκη.

Ο Γιαννακόπουλος θα ήθελε Διαμαντίδη, κανένας Γιαννάκης

Είχαμε γράψει ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θ' αργήσει να επέμβει μετά το 88-63 στο ΣΕΦ, κυρίως δε την τραγική εμφάνιση του Παναθηναϊκού, καθώς οι κραδασμοί ήταν έντονοι και όφειλε να διαχειριστεί την πρώτη κρίση στη σεζόν. Και επενέβη, κρίνοντας ότι αυτό επιβάλλει η δύσκολη περίσταση στο "πράσινο" στρατίοπεδο. Πρώτα με το απογευματινό ραντεβού που είχε με τον Αργύρη Πεδουλάκη, το οποίο οδήγησε στο διαζύγιο και κατόπιν με την έντονη ομιλία του στους παίκτες.

Ο ισχυρός άνδρας του "τριφυλλιού" ήταν τρομερά "χολωμένος" με την εικόνα στο ντέρμπι στο ΣΕΦ και δεν το έκρυψε. Δεν θα μπορούσε να το κρύψει, δεν είναι τέτοιος χαρακτήρας.

"ΘΕΛΩ ΜΑΧΗΤΕΣ"

Αφού χώρισε (όχι και τόσο φιλικά) με τον "Άρτζι", σειρά πήραν οι παίκτες. Οι οποίοι είχαν μεγάλο μερίδιο για το αποτέλεσμα και πώς αυτό ήρθε. Βρέθηκε μάλιστα στην προπόνηση και τους μίλησε για όσα συνέβησαν. Προσπάθησε να είναι ήρεμος για να μην επιβαρύνει το κλίμα. Φάνηκε πάντως από τα λόγια του ότι περιμένει πολλά περισσότερα.

" Χάστε, αλλά ματώστε τη φανέλα. Ξέρω ότι είναι νωρίς και πως δεν είστε έτοιμοι. Πολεμήστε όμως. Εγώ στην ομάδα θέλω μαχητές", είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιχειρώντας ν' αλλάξει την ατμόσφαιρα και ν' αφυπνίσει τους παίκτες φέρνοντάς τους παράλληλα προ των ευθυνών τους.

Ο ίδιος έχει πάρει τις αποφάσεις του θα κινηθεί πολύ γρήγορα και να τελειώσει με το θέμα του προπονητή.

Για τους υποψήφιους προπονητές γράψαμε ήδη. Στο μυαλό του ο Τσάβι Πασκουάλ έχει ένα πλεονέκτημα, χωρίς να έχει "καεί" κάποιο από τα άλλα δύο ονόματα (Γκέρσον, Γιασικεβίτσιους), αφού με τον Καταλανό ίσως δεν προκύψει συμφωνία και θα χρειαστεί να ενεργοποιηθούν εναλλακτικά πλάνα. Συζητήσεις πάντως αποκαλύπτει πως υπάρχουν και η elmundo deportivo.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Το όνομα που έχει αποκλειστεί από την πρώτη στιγμή είναι αυτό του Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο "Δράκος" είναι ελεύθερος και κάποιοι προσπάθησαν να τον εμπλέξουν στους ενδεχόμενους αντικαταστάτες του Άρτζι. Δεν απασχολεί όμως σε καμία περίπτωση, με τη διάψευση να έρχεται από κάθε πλευρά.

Η ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ

Σε αυτή τη νέα προσπάθεια ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού θα ήθελε και τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος έχει ενταχθεί στο τμήμα των ακαδημιών. Είναι ένα σεβάσμιο πρόσωπο που εμπνέει και θα ήταν πολύτιμος στ' αποδυτήρια, Επειδή όμως ο πρώην αρχηγός του "τριφυλλιού" έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν τον ενδιαφέρει (τουλάχιστον σε αυτή τη φάση της ζωής του) η προπονητική, να του αλλάξουν την άποψη αποκλείεται. Όπως δεν του άλλαξαν προσπαθώντας να τον πείσουν να συνεχίσει.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΝΕΟΣ

Εν τω μεταξύ, με δεδομένο ότι ο προπονητής δεν θα είναι ο ίδιος στην επόμενη του ντέρμπι, οποιοδήποτε ενδιαφέρον για γκαρντ από την αγορά "παγώνει". Ούτως ή άλλως η περίπτωση του Ομάρ Κουκ είχε χάσει πιθανότητες λόγω των αυξημένων απαιτήσεων που είχε προβάλει στην τελευταία κουβέντα. Για νέο παίκτη θ' αποφασίσει ο καινούριος κόουτς. Ο οποίος αναμένεται να κλείσει άμεσα. Χρόνος άλλωστε δεν υπάρχει διαθέσιμος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK