Ο Γιάννης αγρίεψε και το έριξε στην προπόνηση

Η ήττα από τους Ράπτορς φαίνεται πως έπεσε... βαριά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο που... ξέσπασε. Πώς; Στο παρκέ, με ατελείωτες ώρες προπόνησης.

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) reacts after hitting a basket during the first half of an NBA basketball game against the Boston Celtics, Wednesday, March 29, 2017, in Boston. (AP Photo/Mary Schwalm)
Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) reacts after hitting a basket during the first half of an NBA basketball game against the Boston Celtics, Wednesday, March 29, 2017, in Boston. (AP Photo/Mary Schwalm) AP

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο το έχει πάρει απόφαση φέτος να... πάρει από το χέρι τους Μπακς φέτος και να τους φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται. Αυτό το γνωρίζαμε. Αυτό που δεν ξέραμε ήταν το πόσο... κατάκαρδα παίρνει ο Έλληνας φόργουορντ την ήττα.

Όπως και στο παιχνίδι του Σαββάτου (22/4), όπου τα "ελάφια" γνώρισαν την ήττα από τους Ράπτορς με αποτέλεσμα η σειρά να είναι ισόπαλη στο 2-2. Και ο Γιάννης; Ο Γιάννης ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που έφυγε από το κορτ του Μιλγουόκι, μετά ακόμα και από το τεχνικό επιτελείο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής "Journal Sentinel", ο "Greek Freak", δούλεψε πολύ στις βολές του και σε άλλες κινήσεις και δε φαινόταν καθόλου χαρούμενος. Αντίθετα ήταν πολύ σοβαρός και αποφάσισε να αφήσει το γήπεδο, μόνο όταν τον σταμάτησαν οι προπονητές του για να προλάβει την πτήση για το Τορόντο!

"Αυτός είναι ο Γιάννης, μετά από ήττα δεν έχει καλή διάθεση", δήλωσε σχετικά ο προπονητής των Μπακς, Τζέισον Κιντ.

Τη Δευτέρα (24/4), ο 22χρονος θα ριχτεί στη μάχη για το πέμπτο παιχνίδι της σειράς και ας ελπίσουμε πως θα φύγει με τη νίκη από το κλειστό του "Air Canada".

Photo credits: AP Photo/Mary Schwalm

News 24/7

24MEDIA NETWORK