Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κυνήγησε και έκοψε κι άλλο κάρφωμα σε αιφνιδιασμό

Ο Σέιμπεν Λι δεν είχε δει το Μπακς - Θάντερ, πίστεψε ότι θα καρφώσει στον αιφνιδιασμό, όμως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε αυτό που όλοι περίμεναν εκτός από τον γκαρντ των Πίστονς. Τον καταδίωξε και τον έκοψε στα ίσα!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κυνήγησε και έκοψε κι άλλο κάρφωμα σε αιφνιδιασμό
TWITTER

Στο ματς με Μπακς - Λέικερς, ο Άντονι Ντέιβις έφυγε στον αιφνιδιασμό, καταδιώχθηκε, αλλά τελείωσε την φάση με κάρφωμα. Στο ματς Μπακς - Θάντερ ο Τζος Γκίντι ύψωσε την μπάλα για τον Ντάριους Μπέιζλι, όμως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πάτησε το turbo και φιλοδώρησε τον νεαρό φόργουορντ της ομάδας της Οκλαχόμα Σίτι με ένα μεγαλειώδες μπλοκ. Τα ξημερώματα της Πέμπτης ο Greek Freak καταδίωξε ακόμη έναν παίκτη σε αυτή τη σειρά των εντός έδρας αγώνων των πρωταθλητών και του γκρέμισε τα όνειρα.

Ο δευτεροετής Σέιμπεν Λι πίστεψε ότι θα τελειώσει την φάση με ένα δυναμικό κάρφωμα. Καλά έκανε και πίστεψε στις δυνάμεις του, όμως την επόμενη φορά θα είναι πιο προσεκτικός όταν θα βρίσκεται στο ίδιο παρκέ με τον Greek Freak, ο οποίος τον κυνήγησε και με ένα απίθανο άλμπα, με ένα απίθανο timing, έκανε άλλο ένα εξωφρενικό κόψιμο. Οι διαιτητές τον χρέωσαν με φάουλ, ο Αντετοκούνμπο ζήτησε challenge, ο Μάικ Μπουντενχόλζερ τον εμπιστεύθηκε, η φάση ελέγχθηκε και τελικά η αρχική απόφαση ανατράπηκε, δικαίως καθώς η φάση ήταν καθαρή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK