Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήγε σε συναυλία στην οποία το 99% των θεατών ήταν γυναίκες

Εντυπωσιασμένος από τον Χάρι Στάιλς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τουίταρε για την αναλογία γυναικών/ανδρών στη χθεσινή συναυλία στο Μιλγουόκι.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο των Μιλγουόκι Μπακς πανηγυρίζει σε αγώνα με τους Φιλαντέλφια Σίξερς για το NBA 2020-2021 στο 'Γουέλς Φάργκο Σέντερ', Φιλαντέλφια | Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο των Μιλγουόκι Μπακς πανηγυρίζει σε αγώνα με τους Φιλαντέλφια Σίξερς για το NBA 2020-2021 στο 'Γουέλς Φάργκο Σέντερ', Φιλαντέλφια | Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021 © 2021 MATT SLOCUM/ASSOCIATED PRESS

Το βράδυ της Τετάρτης (3/11) το Fiserv Forum δεν φιλοξένησε κάποιον αγώνα και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έπαιξε σε κάποιο ματς. Ο Greek Freak απόλαυσε χθες το ρεπό του, πήγε όμως στο γήπεδο του Μιλγουόκι για να παρακολουθήσει την παράσταση του Χάρι Στάιλς, ενός κορυφαίου καλλιτέχνη στις ΗΠΑ.

Μόνο που ο Greek Freak ήταν ένας από τους ελάχιστους άνδρες στο Fiserv Forum, όπως έγραψε στο Twitter. "Πήγα στην συναυλία του Χάρι Στάιλς στην οποία το 99% των θεατών ήταν γυναίκες! Είμαι μεγάλος φαν, πόσο τρομερός καλλιτέχνης" ήταν το μήνυμα του Αντετοκούνμπο, που φυσικά γνώρισε την αποθέωση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK