Ο Γιάννης έφαγε... πόρτα σε καντίνα

Μπορεί να είναι ο ήρωας της πόλης, όμως όπως όλοι οι απλοί πολίτες έτσι και αυτός περιμένει στην... ουρά. Ένας θαμώνας καντίνας έπιασε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να περιμένει και στο τέλος να φεύγει απελπισμένος! Το ανέβασε στο twitter, με αποτέλεσμα ν' απαντήσει ο ιδιοκτήτης της καντίνας (tweets).

Ο Γιάννης έφαγε... πόρτα σε καντίνα

Από το χέρι του Γιάννη Αντετοκούνμπο ήρθε η νίκη των Μπακς κόντρα στους Σέλτικς με 104-102 που έφερε τη σειρά στο 2-2 και πλέον τα πάντα είναι... ορθάνοιχτα. Ο "Greek Freak" παραμένει... ταπεινός και λίγο αργότερα βρέθηκε σε καντίνα με σκοπό να... κολατσίσει.

Εκεί τον έκανε τσακωτό ένας θαμώνας, ο οποίος τράβηξε φωτογραφία με το κινητό του και έγραψε στη λεζάντα: "Περιμένω στην καντίνα και μόλις είδα τον Γιάννη να περιμένει δέκα λεπτά για τραπέζι, χωρίς κανένας να τον βοηθάει, κι έτσι έφυγε! Ο τύπος μόλις έφερε νίκη για τους Μπακς! Κάποιος να τον σερβίρει"!

Η απάντηση της καντίνας ήταν άμεση, ζητώντας συγγνώμη από τον Έλληνα άσο με νέο tweet:

"Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι που δεν μπορέσαμε να βρούμε τραπέζι στον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο χρόνο που θα ελπίζαμε. Τον περιμένουμε στο επόμενο παιχνίδι κρατώντας του ένα τραπέζι για να γιορτάσουμε όλοι μαζί".

Στη συνέχεια στο μήνυμα τους εξηγούν πως η νίκη κόντρα στους Σέλτικς έφτιαξε τη διάθεση του κόσμου που διάλεξε να φάει εκτός σπιτιού, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ελεύθερο τραπέζι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK