Ο Giannis έκανε ρεκόρ και στον... διασυρμό των Μπακς

Οι Μπακς κατάφεραν, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να χάσουν με 32 πόντους διαφορά από τους τραγικούς φέτος Μάβερικς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ωστόσο, να κάνει... πάρτι κάτω από το καλάθι και να σημειώνει ρεκόρ (VIDEO)!

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo (34) of Greece walks up court after missing a shot in the second half of an NBA basketball game against the Dallas Mavericks on Saturday, Nov. 18, 2017, in Dallas. (AP Photo/Tony Gutierrez)
Giannis Antetokounmpo AP IMAGES

Την τρίτη νίκη σε δεκαεπτά παιχνίδια πήρε η ομάδα του Ντάλας και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, τον εντυπωσιακότερο για αυτή τη σεζόν, με 111-79 κόντρα στο Μιλγουόκι! Η παρέα του "Greak Freak" έχασε και τα τέσσερα δωδεκάλεπτα με τη διαφορά μάλιστα να ανοίγει... επικίνδυνα στο τέλος.

Φυσικά ο Γιάννης ακόμα και στην τραγική μέρα της ομάδας του κατάφερε να ξεχωρίσει. Μέτρησε 24 πόντους, 17 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3 κλεψίματα, όμως ήταν αρκετά άστοχος με 7/20.

Αυτά τα 17 ριμπάουντ αποτελούν για τον ίδιο ρεκόρ στο NBA, αφού άλλες δυο φορές τη σεζόν 2015-2016 μάζεψε 16 κόντρα σε Χιούστον και Χοκς.

AP Photo/Tony Gutierrez

News 24/7

24MEDIA NETWORK