Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης στο Contra.gr

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης στο Contra.gr
Απομένουν λίγες μόνο ώρες για το πρώτο επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο θεσμό του Κυπέλλου. Αντίπαλος την Κυριακή ο Πανιώνιος σε ένα ματς που θυμίζει έντονα τις μάχες των περσινών playoffs του πρωταθλήματος για την είσοδο στην τετράδα. Το contra.gr επικοινώνησε με το Γιάννη Γκαγκαλούδη, ο οποίος δεν αρνήθηκε να μας αναλύσει -από την πλευρά των φιλοξενούμενων- το ματς κόντρα στους κυανέρυθορους εκφράζοντας παράλληλα την άποψή του για τις αλλαγές που έγιναν στους ασπρόμαυρους και τις φιλοδοξίες του για τη φετινή χρονιά.

Πώς νομίζεις πως θα εμφανιστεί ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του Κυπέλλου βιώνοντας την ομάδα μέσω της προετοιμασίας;

" Κατ' αρχήν, είμαστε μια εντελώς καινούρια ομάδα, η οποία χρειάζεται ακόμη χρόνο για να μονταριστεί. Σίγουρα δεν είμαστε έτοιμοι για το ματς του Κυπέλλου, ωστόσο ό,τι περισσότερο μπορούμε θα το δώσουμε προκειμένου να πάρουμε την πρόκριση. Θέλουμε άλλωστε να διακριθούμε και μέσω του συγκεκριμένου θεσμού ".

Ποια η γνώμη σου για τον φετινό Πανιώνιο;

" Το μόνο που γνωρίζω αυτή τη στιγμή από τον Πανιώνιο είναι οι παίκτες που έχει αποκτήσει. Οπότε μου είναι δύσκολο να πω πολλά πράγματα για το τι ομάδα θα αντιμετωπίσουμε. Προφανώς, οι άνθρωποι του Πανιώνιου και ο προπονητής του είναι περισσότερο αρμόδιοι να μιλήσουν για την ομάδα τους ".

Ποια είναι τα στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν τον ΠΑΟΚ στη νίκη;

" Σίγουρα ο Πανιώνιος έχει μικρό αβαντάζ λόγω της... καυτής Νέας Σμύρνης, όμως θεωρώ πως με πάθος και δύναμη μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εμείς στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του ματς προκειμένου κλείνοντας τα ατού του Πανιώνιου να πάρουμε τη νίκη ".

Από πέρσι έχει δημιουργηθεί ένα.. θέμα με τους οπαδούς του Πανιώνιου;

" Θέλω το θέμα με τους φίλους του Πανιώνιου να τελειώσει ολοκληρωτικά. Δεν έχω την παραμικρή διάθεση να συνεχιστεί. Γνωρίζω πως πέρσι και εγώ έκανα μια βλακεία και έχω ζητήσει συγνώμη. Εξάλλου, οι άνθρωποι του Πανιώνιου -και θέλω να τους ευχαριστήσω δημόσια για αυτό- μου συμπαραστάθηκαν σε μια πολύ δύσκολη προσωπική στιγμή. Ήταν από τους λίγους που μου στάθηκαν. Ακόμα πάντως και σε περίπτωση που οι φίλοι του Πανιώνιου φερθούν άκομψα, εγώ θα σκύψω το κεφάλι. Δεν θα πάω εκεί για να προκαλέσω. Μεγάλωσα, άλλωστε, σε αυτή τη γειτονιά και θέλω να έχω καλές σχέσεις με τους ανθρώπους εκεί ".

Ποια η γνώμη μου για τους νεαρούς παίκτες του ΠΑΟΚ;

" Θέλουν ακόμη πολύ δουλειά, μόχθο και προσπάθεια για να κερδίσουν το χρόνο συμμετοχής που τους αναλογεί. Θα πρέπει να αντιληφθούν πως παίζουν σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, και όχι σε κάποια ομάδα τοπικού πρωταθλήματος ".

Πώς θα θεωρήσεις τη φετινή χρονιά πετυχημένη;

" Δεν μπορώ να γνωρίζω ποιες είναι οι φιλοδοξίες κάθε παίκτη ξεχωριστά, όμως εγώ θα είμαι ευχαριστημένος αν ο ΠΑΟΚ κάνει ένα βήμα παραπάνω από την περασμένη χρονιά. Πέρσι καταλάβαμε την 6η θέση, φέτος, προσωπικά, θα ήθελα να βρεθούμε στην πρώτη τετράδα. Τότε θα θεωρώ πως η χρονιά θα είναι επιτυχημένη ".

24MEDIA NETWORK