Ο Γιάννης μίλησε όμορφα για τον Αταμάν κι εκείνος του άνοιξε την πόρτα της Εφές

Ανοιχτή την αγκαλιά του για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει ο Εργκίν Αταμάν, που αποκάλυψε μια στιχομυθία του μαζί του κατά τη διάρκεια του τουρνουά Ακρόπολις.

EUROBASKET 2022 /  -  (FIBA.COM: ONLY FOR EDITORIAL USE)
EUROBASKET 2022 / - (FIBA.COM: ONLY FOR EDITORIAL USE) EUROKINISSI SPORTS

Σίγουρος ότι κάποια μέρα θα προπονήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν, που αποκάλυψε στο τουρκικό S SPORT μια στιχομυθία με τον Greek Freak πριν από μερικές εβδομάδες.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΤΑΜΑΝ

"Όταν πήγαμε στην Αθήνα για το τουρνουά Ακρόπολις, αντιμετωπίσαμε τον Γιάννη. Ήρθε και με ευχαρίστησε, μου είπε ότι οι ομάδες μου παίζουν σπουδαίο μπάσκετ, μου είπε ότι με εκτιμά πολύ. Μου είπε ότι είναι όνειρό του να παίξει για εμένα κάποια στιγμή, οπότε κι εγώ του απάντησα ότι τον περιμένω, ότι η πόρτα μας είναι ανοιχτή για εκείνον" ήταν τα πρώτα λόγια του Αταμάν.

"Είναι όμορφο να ακούς τέτοιους παίκτες να λένε ότι θέλουν να παίξουν για την ομάδα σου. Κάναμε μια όμορφη συζήτηση, του έκανα μία πρόταση και του είπα ότι θα τον περιμένω. Θέλω να τον προπονήσω, δεν ξέρω σε ποιον σύλλογο θα συμβεί αυτό, όμως είμαι σίγουρος ότι αυτό θα συμβεί όταν αυτός αποφασίσει να αποχωρήσει από το NBA" πρόσθεσε ο Τούρκος προπονητής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπαρτσελόνα: Βγάζει εμφάνιση που θα... θυμίζει Ρεάλ Μαδρίτης

"Crash Test": Αετός ΑΕΚ vs Αετός Μπενφίκα

Η έπαυλη του Πογκμπά αξίας 3 εκατ. ευρώ στα χέρια του Αντονί

News 24/7

24MEDIA NETWORK