Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος σχολιάζει

Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος σχολιάζει
"Στην άμυνα παίξαμε και πάλι καλά αντιμετωπίζοντας με αποτελεσματικότητα την δυνατή περιφέρεια των Βόσνιων, όμως για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι είχαμε επιθετικό πρόβλημα μην μπορώντας να βρούμε εύκολα τρόπους για να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα. Αν εξαιρέσει κανείς ορισμένους αιφνιδιασμούς προς το τέλος του αγώνα που πετύχαμε εύκολους πόντους με τον Παπαλουκά και κάποιες ωραίες προσπάθειες στο δεύτερο δεκάλεπτο, όταν ανοίξαμε για λίγο τη διαφορά, οι 67 πόντοι που πετύχαμε συνολικά είναι λίγοι για ένα τέτοιας σημασίας παιχνίδι.

Ειδικά, όταν αντιμετωπίζεις μια ομάδα της δυναμικότητας της Βοσνίας, η οποία δεν συγκρίνεται ποιοτικά με την ελληνική. Σε περίπτωση που ο προπονητής και οι παίκτες επιθυμούν να πετύχουν κάτι περισσότερο από την πρόκριση στα προημιτελικά, η οποία φυσιολογικά θα έρθει, τότε θα χρειαστεί να βελτιώσουν την εικόνα τους στην επίθεση αλλάζοντας ίσως τρόπους ανάπτυξης αλλά πάντα διατηρώντας παράλληλα την καλή απόδοση που έχουν μέχρι τώρα στην άμυνα. Άλλωστε, αυτή μας χάρισε τη μεγάλη νίκη με τη Γαλλία.

Δεν είναι απαραίτητο να παίζουμε συνέχεια με τον Παπαδόπουλο. Συμφωνώ και εγώ πως είναι από τους καλύτερους και αποτελεσματικότερους σέντερ στην Ευρώπη, ωστόσο εφόσον η μπάλα περνά συνέχεια σε αυτόν, τότε και κουράζεται και το παιχνίδι μας γίνεται μονοδιάστατο. Χρειάζεται να πάρουν περισσότερες επιθέσεις οι περιφερειακοί της ομάδας.

Τα παιδιά που βρίσκονται στην αποστολή έχουν αποδείξει αρκετές φορές στο παρελθόν, ειδικά με τις ομάδες τους, πως έχουν την ποιότητα να προσφέρουν λύσεις. Μην ξεχνάτε πως με την απόδοση των περιφερειακών κερδίζονται -ως επί το πλείστον- τα παιχνίδια. Ο μοναδικός ψηλός που μπορεί να πάρει στις πλάτες του μια ομάδα και να την οδηγήσει στη νίκη είναι ο Σακίλ Ο'Νιλ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK