Ο Γιώργος Μπόγρης φροντίζει να μην μας λείψει η διασκέδαση

Μένουμε σπίτι, μένουμε υγιείς και ο Γιώργος Μπόγρης μέσα από το vlog του προτείνει συνεχώς νέες διεξόδους, νέες δραστηριότητες, ώστε η εποχή της καραντίνας να μας ανεβάζει επίπεδο, σωματικά, ψυχολογικά, πνευματικά και ταυτόχρονα να περνάμε καλά!

Ο Γιώργος Μπόγρης προβάρει τη φανέλα της Τενερίφης, Δεκέμβριος 2019
Ο Γιώργος Μπόγρης προβάρει τη φανέλα της Τενερίφης, Δεκέμβριος 2019 GEORGE BOGRIS/INSTAGRAM

Ο Γιώργος Μπόγρης δεν είναι απλά ένας αρκετά αξιόλογος σέντερ, ένας εργάτης του μπάσκετ, ο οποίος πέρα από την αξιοζήλευτη ιστορία του στην EKO Basket League, έχει να επιδείξει και παρουσία στο ισπανικό πρωτάθλημα, αγωνιζόμενος πλέον με την Τενερίφη, στην οποία εντάχθηκε τον Δεκέμβριο, δυο χρόνια μετά την πρώτη θητεία του. Ο Μπόγρης βρίσκεται σε αυτό-περιορισμό λόγω κορονοϊού μέσα στο σπίτι όπως όλοι μας, αλλά δεν στεναχωριέται ιδιαίτερα γι' αυτό. Μέσα από το vlog και τα social media του, φροντίζει να μη λείψει σε κανέναν η διασκέδαση. Παρακάτω συλλέξαμε όλες τις επιλογές ψυχαγωγίας που μας έχει δώσει απλόχερα ο 'Μπογρίνιο', απογειώνοντας το #healthyathome στα ουράνια.

Υγιεινή μαγειρική/ζαχαροπλαστική

Για την υπερ-φανταστική πίτσα που έχει μαγειρέψει, τα έχουμε πει εδώ. Τα μάφιν με υλικά που δεν σε φουσκώνουν, δε σε λιγώνουν, δε σου χαλάνε το στομάχι, είναι απλά από άλλο πλανήτη και πεντανόστιμα!

Συλλογικό sing challenge-απάντηση στους σελέμπριτι του 'Imagine'

Πριν από λίγες μέρες, ο Νίκος Μουτσινάς μάζεψε σέλεμπριτι της εγχώριας βιομηχανίας 'θεάματος' και τραγούδησαν όλοι μαζί και έκαστος από το σπίτι του, το 'Imagine' του Τζον Λένον. Κάποιοι τους αποθέωσαν, αν και πιστεύουμε πως η πλειονότητα του ελληνικού Instagram τρόμαξε λίγο με το αποτέλεσμα. Ο Μπόγρης βρήκε ένα τραγούδι πιο ταιριαστό σε αυτό που περνάμε, ΔΕΝ έβαλε στο κόλπο άλλους μπασκετμπολίστες αλλά προτίμησε τους φίλους του και το αποτέλεσμα ήταν σπουδαίο!

Web series με καλεσμένους γνωστούς αθλητές, 'Λένα Δανιηλίδου' έχεις το μικρόφωνο

Το #YparxeKalosini αποδεικνύει από την πρώτη στιγμή πώς ο Μπόγρης θα μπορούσε άνετα να αναλάβει χρέη παρουσιαστή σε κάποια εκπομπή της βραδινής τηλεοπτικής ζώνης, όταν αποσυρθεί από το μπάσκετ. Η Μαρία Σάκκαρη έγινε 'Λένα Δανιηλίδου' και ο 'Μπογρίνιο' υποστήριξε τίμια την 'τρολ' έναρξη της εκπομπής του.

Τα είδη άντρα που υπάρχουν εκεί έξω

Έχουμε και lifestyle σχολιασμό εδώ, με τον 31χρονο σέντερ να παίζει το ρόλο του Hitch από την ομώνυμη ταινία και να μας δικαιώνει για την προαναφερθείσα άποψη: Μπόγρης για τηλεπαρουσιαστής τώρα!

Παραδοσιακοί χοροί και #ΔενΠεριγράφωΆλλο

Μια πιο πατριωτική διάσταση του vlog, που διατηρεί το fun, χωρίς να θυμίζει εκείνο το γραφικό θείο που συναντάς στα οικογενειακά τραπέζια και μιλάει περίεργα για εκείνη την εποχή του '67.

Μόνο καρτούν και Disneyclub

Ένα από τα ευεργετήματα αυτής της καραντίνας, είναι ότι μπορείς να ανατρέξεις στα καρτούν που αγάπησες από παιδί, να δεις άπειρα επεισόδια South Park και Simpsons, ακόμα και ταινίες που κάποτε έμπαιναν κι έβγαιναν από το βίντεο του πατρικού σαλονιού σου, με ταχύτητα φωτός. Ο Μπόγρης υπήρξε ένας από εμάς και βγάζει τον πιο αμετανόητο fanboy εαυτό του σε αυτό το post.

Οι μουσικές που μας μεγάλωσαν

Ξεκινάμε με Βασίλη Καρρά, συνεχίζουμε με Terror X Crew (!) και αμερικάνικο ραπ, προχωράμε με Ίγκι Ποπ και ροκιές από τα 70s, για να καταλήξουμε σε γλυκιά, ολόφρεσκια house! Ο αθλητής από τις Θεσπίες της Βοιωτίας εδώ μας συστήνεται μουσικά, παρουσιάζοντας το φιλμ των αναμνήσεων ενός γνήσιου... κάγκουρα και είμαστε ξεκάθαρα μαζί του σε αυτήν την αναδρομή.

Οι αγώνες μπάσκετ που μας συγκλόνισαν

Επίτηδες το αφήσαμε τελευταίο, γιατί ήταν το καλύτερο! Με νίκη Εθνικής κόντρα στις ΗΠΑ, με Ολυμπιακό-ΤΣΣΚΑ με Άγιο Γεώργιο Πρίντεζη στο φινάλε, αυτή η πεντάδα αγαπημένων αγώνων του Μπόγρη. είναι απόλυτα βέβαιο πως θα σε συγκινήσει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK