Ο γιος του Αμπντούλ-Τζαμπάρ καταδικάστηκε σε φυλάκιση επειδή μαχαίρωσε γείτονά του

Ο Άνταμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, γιος του θρυλικού Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση επειδή τον περασμένο Ιούνιο μαχαίρωσε έναν γείτονά του σε μία διαφωνία που είχαν.

Ο γιος του Αμπντούλ-Τζαμπάρ καταδικάστηκε σε φυλάκιση επειδή μαχαίρωσε γείτονά του
Ⓒ 2017 MARCIO JOSE SANCHEZ/ ASSOCIATED PRESS

Ο Άνταμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ απέδειξε ότι συχνά το μήλο μπορεί να πέσει (πάρα πολύ) μακριά από την μηλιά. Ο γιος του θρυλικού Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ καταδικάστηκε τελικά με 6 μήνες φυλάκιση για την επίθεση που έκανε με μαχαίρι σε γείτονά του το περασμένο καλοκαίρι, σε μία υπόθεση που έκανε αρκετό θόρυβο.

Ο 29χρονος Άνταμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ είχε μία έντονη διαφωνία για τους κάδους σκουπιδιών με έναν 60χρονο γείτονά του, με αποτέλεσμα τελικά να τον μαχαιρώσει στο πίσω μέρος του κεφαλιού του και να του προκαλέσει κάταγμα και έντονη αιμορραγία. Το θύμα επέζησε - αν και είχε λιποθυμικό επεισόδιο έξω από την εντατική.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στις ΗΠΑ, οι συνήγοροι του Άνταμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ προσπαθούν να μετατρέψουν την ποινή του πελάτη τους σε κατ'οίκον περιορισμό, ωστόσο προς το παρόν δεν είναι σίγουρο αν θα γίνει δεχτό το αίτημά τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK