O γιος του Στόγιαν Βράνκοβιτς στο Ντιουκ (VIDEO)

Σπουδαία επιτυχία για τον γιο του Στόγιαν Βράνκοβιτς, Αντόνιο, ο οποίος έγινε δεκτός από το πανεπιστήμιο του Ντιουκ και θα αγωνίζεται από τη νέα χρονιά υπό τις οδηγίες του Μάικ Σιζέφσκι.

O γιος του Στόγιαν Βράνκοβιτς στο Ντιουκ (VIDEO)

Ο γιος του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού Στόγιαν Βράνκοβιτς, Αντόνιο, έγινε δεκτός σε ένα από τα πλέον διάσημα πανεπιστήμια των ΗΠΑ. Ο λόγος για τους πρωταθλητές του εφετινού NCAA, Ντιουκ. Ο 18χρονος άσος με ύψος 2.10 θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στο κολεγιακό πρωτάθλημα υπό τις οδηγίες του θρυλικού Μάικ Σιζέφσκι.

Ο Αντόνιο φοιτούσε στο Λύκειο Φορτ Λόντερντεϊλ, και φέτος στο σχολικό πρωτάθλημα είχε 27,5 πόντους και 16,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ενώ κατέρριψε και το ρεκόρ του σχολείου που κρατούσε ο Μπράντον Νάιτ, πετυχαίνοντας 55 πόντους σε ένα αγώνα.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με την προοπτική: "Γνώριζα για το πρόγραμμα του Ντιουκ πριν καν το επισκεφτώ και όταν είδα τις εγκαταστάσεις εντυπωσιάστηκα. Σου δίνει μια άλλη προοπτική και αυτό βοήθησε στην απόφασή μου. Το Ντιουκ έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για μένα".

Δείτε VIDEO με τα κατορθώματά του:

News 24/7

24MEDIA NETWORK