Ο Γιουλ "σκότωσε" τη Βαλένθια στο φινάλε της παράτασης

Με τρίποντο του Σέρχιο Γιουλ στα 1.8'' πριν από τη λήξη της παράτασης η Ρεάλ νίκησε 103-100 τη Βαλένθια και απάντησε στην εντός έδρας ήττα που είχε υποστεί στη Μαδρίτη.

Ο Γιουλ "σκότωσε" τη Βαλένθια στο φινάλε της παράτασης
Γιουλ Ρεάλ

Συγκλονιστική εξέλιξη είχε ο τρίτος ημιτελικός μεταξύ Βαλένθια και Ρεάλ στο "Παμπεγιόν Φουέντε δε Σαν Λουίς". Το ματς κρίθηκε στο έξτρα πεντάλεπτο, αφού το καλάθι του Λουκ Χαραγκόντι στην τελευταία επίθεση της κανονικής περιόδου θεωρήθηκε εκπρόθεσμο και το 88-88 παρέμεινε.

Η "βασίλισσα" έχανε δέκα πόντους πέντε λεπτά πριν από τη λήξη, οδηγώντας όμως το ματς στην παράταση είχε το μομέντουμ. Όχι ότι οι Λεβαντίνοι εγκατέλειψαν την προσπάθεια, αφού απάντησαν στο αντίπαλο 98-95 και με τον Βίβες ισοφάρισαν 100-100.

Οι Μαδριλένοι ωστόσο είχαν την τελευταία επίθεση και φρόντισαν να την εκμεταλλευτούν. Ο Γιουλ κράτησε την μπάλα, ρίσκαρε και με τρίποντο από την κορυφή στην εκπνοή έφερε τη Ρεάλ στο 2-1.

Ο Γιουλ ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής, αλλά οι Φελίπε Ρέγες και Ρούντι Φερνάντεθ με 21 και 20 πόντους αντίστοιχα ήταν οι κορυφαίοι για την ομάδα του Πάμπλο Λάσο. Ο Χαραγκόντι με 21 πόντους και 8 ριμπάουντ, ο Βίβες με 17 από 4/6 τρίποντα και ο Βαν Ρόσομ με 14 και 5 ασίστ ήταν οι καλύτεροι των "πορτοκαλί".

Το μεγάλο σουτ του Γιούλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK