Μεγάλη τιμή: Ο Γκάλης στο "camino ingles"

Oι Ισπανοί όχι μόνο δεν ξεχνούν τον Νίκο Γκάλη αλλά τον τιμούν και μ' ένα ιδιαίτερο τρόπο. Ο μεγάλος σούπερ σταρ του ελληνικού μπάσκετ θα λάβει μέρος σε μία ξεχωριστή εκδήλωση.

Μεγάλη τιμή: Ο Γκάλης στο "camino ingles"

Μία εξαιρετική ιδέα υλοποιεί και εφέτος η Ομπραντόριο. Μόνο που αυτή τη φορά στην υλοποίηση της ιδέας παίρνει μέρος και ένας ελληνικός μπασκετικός θρύλος!

Αυτός δεν είναι αλλος από τον Νίκο Γκάλη ο οποίος θα συμμετάσχει στο πέμπτο και τελευταίο μέρος του "camino ingles", της διάσημης θρησκευτικής διαδρομής στην Ισπανία η οποία καταλήγει στο Σαντιάγο ντε Κομποστέλα.

Η Ομπραντόριο, ομάδα της Γαλικίας απ' όπου αρχίσει το "camino ingles", παίρνει μέρος στις σχετικές εκδηλώσεις τα τελευταία δύο χρόνια.

Τη διαδρομή έκανε το 2015 ο πρώην αστέρας του ΝΒΑ Τέρι Πόρτερ ο οποίος έπαιξε για 17 χρόνια στο ΝΒΑ πριν γίνει προπονητής.

Ο Γκάλης, σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα συμμετάσχει στις πέντε τελευταίες διαδρομές το Μάιο γι' αυτό και στο site του event, φιλοξενείται ένα άρθρο-ύμνος στον Γκάλη και στα κατορθώματά του τόσο με τις φανέλες του Αρη και του Παναθηναϊκού όσο και μ' αυτή της Εθνικής ομάδας.

24MEDIA NETWORK