O Γκλότζερ που δεν παίζει

O Γκλότζερ που δεν παίζει

Ρεπορτάζ: Τάσος Μαγουλάς
Η ανάγκη για παίκτες στις προπονήσεις μπερδεύει πολύ κόσμο. Ο Δημήτρης Ιτούδης αναζητά αθλητές προκειμένου να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη δουλειά αλλά ακόμα και αυτός πρέπει να έχει μπλεχτεί με την περίπτωση του Αμερικανού τον οποίο φέρνει ο Παναθηναϊκός για να δουλέψει με την ομάδα. Τον λένε Σπένσερ Γκλότζερ κι έχει να παίξει μπάσκετ από το 2002 και να βγάλει ολόκληρη χρονιά από το 1999-2000 στο Πρίνστον . Απίστευτη πραγματικά περίπτωση καθώς όσο αγωνιζόταν το 2000 θεωρείτο ο δεύτερος καλύτερος σουτέρ του κολλεγιακού μπάσκετ έχοντας σημειώσει με το πανεπιστήμιό του 10 τρίποντα σε μία αναμέτρηση.
Από εκεί εξαφανίζεται. Μεταφέρεται στο UCLA και πάλι στο Πρίνστον μόνο και μόνο για να μην παίξει επειδή αδυνατεί κάθε χρονιά να περάσει τα μαθήματα.

Τα ίχνη του χάνονται τα τελευταία δύο χρόνια για να εμφανιστεί ως παίκτης προπονήσεων στην Ιταλία και την Μπενετόν. Ο Παναθηναϊκός τον φέρνει ελπίζοντας ότι θα βοηθήσει στην προπόνηση και ίσως για να δείξει ποιο είναι το στυλ του παίκτη που επιθυμεί το προπονητικό τιμ.

Ο λευκός φόργουορντ θα δουλέψει με την ομάδα και θα συμμετάσχει στα πρώτα φιλικά περιμένοντας την στιγμή που θα επιστρέψει στην πατρίδα του πλην μεγάλης έκπληξης.


News 24/7

24MEDIA NETWORK