Ο Γουέστμπρουκ δεν ανήκει... στη Γη!

Από... άλλο πλανήτη ο Ράσελ Γουέσμπρουκ, απειλεί επιδόσεις που τρίτος παίκτης δεν είχε φανταστεί ότι μπορεί ν' αγγίξει.

Ο Γουέστμπρουκ δεν ανήκει... στη Γη!

Θέλετε να τον βαφτίσουμε Αρειανό; Πιο λογικό κάνει. Πάντως "γήινος" ο Ράσελ Γουέστμπρουκ δεν είναι. Διότι στο 102-99 επί των Χοκς στην Ατλάντα πέτυχε το έκτο σερί τριπλ-νταμπλ (όλα είναι νίκες των Θάντερ) και ενδέκατο στο πρώτο δίμηνο της σεζόν!

Άρχισε με 1/8 σουτ, μα στη συνέχεια ήταν απολαυστικός. Τελείωσε το παιχνίδι με 10/22 εντός πεδιάς και 32 πόντους, οι οποίοι συνδυάστηκαν με 13 ριμπάουντ και 12 ασίστ.

" Το ΝΒΑ έχει πάρα πολύ καιρό να δει κάτι τέτοιο", δήλωνε εκστασιασμένος κόουτς Ντόνοβαν μετά τη νέα παράσταση του Γουέστμπρουκ, ο οποίος είχε ήδη καταφέρει να έχει διψήφια νούμερα σε τρεις κατηγορίας από την τρίτη κιόλας περίοδο.

Ο Μάικλ Τζόρνταν των επτά σερί τριπλ νταμπλ, από το 1989, είναι πλέον ο... μεγάλος στόχος του. To επόμενο ματς με τους Ρόκετς αποκτά έξτρα ενδιαφέρον. Μετά ακολουθούν τα 9 του Τσαμπερλέιν - επίδοση ρεκόρ στην ιστορία του ΝΒΑ.

Ταυτόχρονα με τους 31 πόντους, τα 10.9 ριμπάουντ και τις 11.3 ασίστ είναι αυτός που απειλεί τον θρυλικό Όσκαρ Ρόμπερτσον της σεζόν 1963-64, ο οποίος τέλειωσε τη χρονιά με τριπλ νταμπλ στους μέσους όρους.

Θα ζήσουμε κάτι τέτοιο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σε 29 λεπτά 60 πόντους: Πόσα θες να μας τρελάνεις Κλέι Τόμπσον;

News 24/7

24MEDIA NETWORK