O Γουέστμπρουκ κέρδισε το πρώτο... Όσκαρ

Η ιστορία έγραψε και δεν ξεγράφει. Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ πέτυχε κάτι που ουδείς είχε καταφέρει στη σύγχρονη μορφή του ΝΒΑ.

Oklahoma City Thunder guard Russell Westbrook (0) gestures after scoring a 3-pointer during the second half of the team's NBA basketball game against the Memphis Grizzlies Wednesday, April 5, 2017, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill)
Oklahoma City Thunder guard Russell Westbrook (0) gestures after scoring a 3-pointer during the second half of the team's NBA basketball game against the Memphis Grizzlies Wednesday, April 5, 2017, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill) AP

Κυνηγάει ακόμη το 42ο triple double προκειμένου να καταρρίψει το... ακατάρριπτο ρεκόρ του Όσκαρ Ρόμπερτσον, αφού στην απρόσμενη ήττα (120-99) από τους Σανς στο Φίνιξ είχε 23-12-8.

Παρόλα αυτά ο Ράσελ Γουέστμπρουκ κατάφερε, πριν καν ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος, να γίνει ο πρώτος παίκτης μετά από 55 χρόνια που θα κλείσει τη σεζόν με triple double σε μέσους όρους επαναλαμβάνοντας την εξωπραγματική επίδοση του "Big O" από τη σεζόν 1961-62 (30.8 πόντοι, 12.5 ριμπάουντ, 11.4 ασίστ)! Ούτε ο Μάτζικ Τζόνσον, στα χρόνια που μεγαλούργησε, είχε πετύχει κάτι αντίστοιχο, ένα παράδειγμα που χρησιμοποιείται για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος του επιτεύγματος!

" Δεν θα μπορούσα ποτέ να σκεφτώ ότι αυτό είναι πιθανό. Είναι κάτι παραπάνω από ευλογία, είναι τιμή. Τώρα στόχος μου είναι το πρωτάθλημα", δήλωσε ο αδιαμφισβήτητος MVP της σεζόν!

Ο Γουέστμπρουκ μετράει 31.7 πόντους (πρώτος στη λίγκα), 10.7 ριμπάουντ (10ος στο ΝΒΑ) και 10.4 ασίστ (τρίτος πασέρ).

Στο ματς με τους "ήλιους" άρχισε το ματς με έντεκα άστοχες προσπάθειες. Ήταν τόσο τσαντισμένος με τον εαυτό του που για μια ώρα μετά το τέλος ήταν στο βοηθητικό του γηπέδου και έριχνε σουτ!

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΦΕΤΟΣ

Photo Credits: AP Photo/Brandon Dill

News 24/7

24MEDIA NETWORK