Ο Γουέστμπρουκ θέλει 16 ματς για να σπάσει το απόλυτο ρεκόρ!

Το "one man show" του Ράσελ Γουέστμπρουκ είναι πολύ πιθανό πλέον να τον φέρει στην πρώτη θέση των παικτών με τα περισσότερα triple double στην ίδια σεζόν.

Ο Γουέστμπρουκ θέλει 16 ματς για να σπάσει το απόλυτο ρεκόρ!

Το 118-109 των Θάντερ επί των Καβαλίερς ήταν η μία είδηση της (χθεσινής) βραδιάς στο ΝΒΑ. Η άλλη; Το 26ο triple double (19 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 11 ασίστ) του Ράσελ Γουέστμπρουκ στα 54 παιχνίδια που η ομάδα του έχει δώσει μέχρι τώρα. Ανά δύο αγώνες και ένα νέο για τον Καλιφορνέζο γκαρντ, ο οποίος από την ημέρα που "έχασε" τον Κέβιν Ντουράντ χτίζει μέρα με τη μέρα το μύθο του.

Στα 28 του, ο Γουέστμπρουκ παλεύει να πετύχει κάτι που για 56 χρόνια έμοιαζε ακατόρθωτο: να καταρρίψει το ρεκόρ του Όσκαρ Ρόμπερτσον με 41 triple doubles στην ίδια σεζόν (1961-62). O "Big O", σ' ένα άλλο μπάσκετ αλήθεια είναι, ήταν θαυμαστός για την πληθωρικότητά του. Γι' αυτό και λογίζεται μεταξύ των κορυφαίων του αθλήματος.

Ο "Beastbrook", πέντε πόντους κοντύτερος αλλά πολύ πιο αθλητικός, αρχίζει να μπαίνει στην ίδια ζυγαριά κι ας μοιάζει ιεροσυλία. Καθοδηγεί ωστόσο μια ομάδα χωρίς πολύ ταλέντο στα πλέι οφ (με θετικό ρεκόρ μάλιστα) και έχει μπροστά 28... ευκαιρίες για να πάρει το χρίσμα του κορυφαίου του είδους!

Μαθηματικώς η πράξη δεν βγαίνει, γιατί με τους ρυθμούς που κινείται θα πετύχει άλλα 13 triple doubles. Ποιος όμως βάζει στοιχήματα με τον Γουέστμπρουκ;

News 24/7

24MEDIA NETWORK