Ο Ηλιάδης στο Contra.gr

Ο Ηλιάδης στο Contra.gr
Η μεγάλη μάχη Κυπέλλου μεταξύ του Πανιωνίου και του ΠΑΟΚ πλησιάζει και στο στρατόπεδο της ομάδας της Νέας Σμύρνης περιμένουν πως και πως το ματς. Ο "νέος" Σάββας Ηλιάδης μιλάει στο Contra.gr για αυτό και τονίζει ότι όλες οι ομάδες ακόμα ψάχνονται.

Θεωρείς ότι η ομάδα σου θα παρουσιαστεί ενισχυμένη;

"Ο Πανιώνιος δημιουργεί μία νέα ομάδα στην οποία ήρθαν 10 καινούργια πρόσωπα.Χρειάζεται χρόνος για να δέσουν οι παίκτες μεταξύ τους. Σίγουρα αυτή την εποχή καμία ομάδα δεν μπορεί να πει ότι είναι έτοιμη. Αλλά έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι Κυπέλλου και πρέπει να κερδίσουμε."

Πως έχει βιώσει, μέχρι στιγμής, αυτήν την αλλαγή στην καριέρα σου;

"Aνοιξα μία νέα σελίδα και αυτό είναι θετικό. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και αυτό με βοήθησε. Προς το παρόν δεν έχω προβλήματα και είμαι καλά."

Η αλλαγή της έδρας (από το κλειστό της Νέας Σμύρνης στο Ελληνικό) θα βοηθήσει την ομάδα;

"Eίναι μία κίνηση με προοπτικές αυτή που έκανε η διοίκηση. Πάμε σε ένα σύγχρονο γήπεδο αλλά χρειάζεται ο κόσμος για να πούμε ότι θα δημιουργήσουμε μία καυτή έδρα. Καταρχήν πάντως είναι μία θετική αλλαγή."

Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί με πολλές αλλαγές σας προβληματίζει;

"Όχι ιδιαίτερα γιατί τον έχουμε παρακολουθήσει. Και στο φιλικό με την Μπαρτσελόνα και στα άλλα που έδωσε στην Θεσσαλονίκη. Στο ψάξιμο είναι και ο ΠΑΟΚ όπως και οι περισσότερες ομάδες. Για αυτό και το παιχνίδι θα είναι δύσκολο."

Και κάτι τελευταίο: Την κίνηση της Αθήνας τη συνήθισες;

"Με τίποτα. Δεν αντέχεται (γέλια). Ευτυχώς που μένω κοντά στο γήπεδο."

News 24/7

24MEDIA NETWORK