O Iverson καταριέται ένα… φάρμακο
Για όλα φταίει το φάρμακο. Ο Αlan Iverson προσπαθεί να εξηγήσει στους απογοητευμένους φίλους των 76ers τους λόγους για τους οποίους έλειψε από τα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδα και δεν πιστεύει ότι έμεινε εκτός εξαιτίας ενός φαρμάκου που έπαιρνε για τα δόντια του.

Για όλα φταίει το φάρμακο. Ο
Αlan Iverson προσπαθεί να εξηγήσει στους απογοητευμένους φίλους των 76ers τους λόγους για τους οποίους έλειψε από τα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδα και δεν πιστεύει ότι
έμεινε εκτός εξαιτίας ενός φαρμάκου που έπαιρνε για τα δόντια του.
«Το φάρμακο που πήρα μετά την επέμβαση που έκανα στα δόντια με αποσυντόνισε τελείως. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχασα παιχνίδια της ομάδας. Εν τω μεταξύ έχω ακόμα πόνους αν και έχω βγάλει τα δόντια μου» τόνισε μεταξύ άλλων ο Answer.
Βέβαια εξαιτίας του “αμαρτωλού” παρελθόντος δύσκολα μπορεί να τον πιστέψει κανείς αλλά οι Sixers ξέρουν καλά ότι χωρίς αυτόν δεν μπορούν να πάρουν τις νίκες που θέλουν. Σε δύο ματς έλειψε, δύο ήττες έγραψε το κοντέρ και το ρεκόρ πήγε στο 5-9.
Εν τω μεταξύ η ομάδα καλείται να βρει λύση στο πρόβλημα της απουσίας του Shavlik Randoplh ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης. Ο 23χρονος φόργουορντ ο οποίος υπέστη σοβαρή ζημιά στον αστράγαλο θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 4 μήνες.