ΜΠΑΣΚΕΤ

“Ο κ.Βωβός δεν έχει πάρει καμία οριστική απόφαση για το Μαρούσι”

Η φημολογία που αναπτύχθηκε τον τελευταίο καιρό και αναφέρει ότι η οικογένεια Βωβού σκέπτεται να αφήσει το Μαρούσι έχει επηρεάσειαναπόφευκτατην ομάδα. Γι’ αυτό και την Παρασκευή η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει ληφθεί καμία οριστική απόφαση γι’ αυτό το ζήτημα.

“Ο κ.Βωβός δεν έχει πάρει καμία οριστική απόφαση για το Μαρούσι”

Αναφορικά με τις περαιτέρω κινήσεις του κ. Άρη Βωβού , ξεκαθαρίζουμε ότι αυτή τη στιγμή είναι φυσιολογικό να γίνονται πολλές σκέψεις , ωστόσο δεν έχει ληφθεί καμία οριστική απόφαση. Ουσιαστικά ισχύουν μέχρι κεραίας οι δηλώσεις που είχε κάνει ο ίδιος ο πρόεδρος , από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το θέμα που αφορά την εταιρία της οικογένειάς τους. Πάντως, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να συνδέονται οι εξελίξεις με τις επαφές που έγιναν ώστε να δρομολογηθεί η εξόφληση των δεδουλευμένων σε παίκτες και προπονητές. Άλλωστε βρισκόμαστε στο τέλος του πρωταθλήματος και μια υπεύθυνη ομάδα πρέπει να φροντίζει να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της, ανεξάρτητα αν αυτό που εμείς θεωρούμε αυτονόητο δεν ισχύει για την πλειοψηφία της ελληνικής μπασκετικής πραγματικότητας”.

Εν τω μεταξύ, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ, Παναγιώτης Αλεξανδρής μίλησε στους παίκτες πριν την τελευταία προπόνηση (αύριο υπάρχει το ματς με τον Αρη) και τους είπε: ” Κλείστε τα αυτιά σας και συγκεντρωθείτε στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε να πετύχουμε το μεγάλο στόχο μας που είναι η έξοδος στην Ευρωλίγκα. Εσείς ξέρετε καλύτερα από τον καθένα ότι οποιαδήποτε απόφαση πάρει η οικογένεια Βωβού θα είναι με γνώμονα το καλό της ομάδας και κατ’ επέκταση το δικό σας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK