Ο... καλός Δεκέμβρης του Λάνγκφορντ

Ο Κέβιν Λάνγκφορντ είναι ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ τον μήνα Δεκέμβρη και "ανέβασε" τα νούμερά του σε σχέση με τα ματς που έδωσε ο "Δικέφαλος" πριν τον συγκεκριμένο μήνα.

Ο... καλός Δεκέμβρης του Λάνγκφορντ

"Ωραίος" ο Κέβιν Λάνγκφορντ απέναντι στον Κολοσσό... Πέτυχε 14 πόντους, "μάζεψε" οχτώ ριμπάουντ και γενικά είχε πολύ καλή απόδοση. Στα τελευταία παιχνίδια ο Αμερικανός είναι αρκετά παραγωγικός και μάλιστα για τον μήνα Δεκέμβρη αποτελεί τον πρώτο σκόρερ του ΠΑΟΚ έχοντας πετύχει συνολικά 69 πόντους (δεύτερος σκόρερ είναι ο Τζέικ Οντουμ με 63 πόντους). Να σημειωθεί πως ο Λάνγκφορντ έχει βελτιωθεί σε σχέση με τα παιχνίδια που έδωσαν οι "ασπρόμαυροι" πριν τον μήνα Δεκέμβρη.

Συγκεκριμένα στα έξι ματς (κατά σειρά απέναντι στο Λοκομοτίβ Κουμπάν, Απόλλων Πατρών, Βέντσπιλς, Κηφισιά, Μπούντουτσνοστ και Κολοσσό) που έπαιξε ο "Δικέφαλος" αυτόν τον μήνα (σ.σ. τον Δεκέμβριο), ο Λάνγκφορντ είχε μέσο όρο 11,5 πόντους και στα τέσσερα παιχνίδια από αυτά είχε σημειώσει διψήφιο αριθμό πόντων. Πριν "μπει" ο Δεκέμβρης ο ΠΑΟΚ είχε δώσει 14 επίσημους αγώνες, με τον Λάνγκφορντ να έχει μέσο όρο 6,3 πόντους και μόνο στους τρεις από αυτούς είχε πετύχει διψήφιο αριθμό πόντων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK