Ο Καντζούρης εξηγήθηκε για το τάιμ άουτ που έβαλε... φωτιά

Από τον Παναθηναϊκό έκαναν λόγο για έλλειψη σεβασμού. Τι απάντησε ο Έλληνας κόουτς της Μπάμπεργκ και ποιο παιχνίδι θύμισε.

ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Καντζούρης EUROKINISSI

Το φινάλε του αγώνα στο Μπάμπεργκ είχε ένταση. Ένταση που προκλήθηκε από ένα τάιμ άουτ που ζήτησε και πήρε ο Ηλίας Καντζούρης δύο λεπτά πριν από το φινάλε και με τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα.

Από τον Παναθηναϊκό εκνευρίστηκαν, αργότερα έκαναν λόγο για unfair play από τη στιγμή που η διαφορά ήταν σε τέτοια επίπεδα.

Ο Έλληνας κόουτς των πρωταθλητών Γερμανίας, ο οποίος αντικαθιστά τον Αντρέα Τρινκέρι ενόσω αναρρώνει από την επέμβαση στον ώμο, ρωτήθηκε και... απολογήθηκε στην κάμερα της NOVA.

" Έχω απεριόριστο σεβασμό στον Παναθηναϊκό και στο τεχνικό τιμ του κόουτς Πασκουάλ. Αν το έλαβαν ως έλλειψη σεβασμού, λυπάμαι. Δεν είχα τέτοια πρόθεση.

Θα θυμίσω απλώς ότι πέρυσι χάσαμε ένα ματς δέκα πόντων σε δύο λεπτά μετά από ένα τάιμ άουτ του κόουτς Πασκουάλ. Ήταν 2'10'' πριν από τη λήξη και προσπάθησα να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου, να εξασφαλίσω ότι η νίκη δεν θα μας ξεφύγει. Είχαμε, άλλωστε, μια πολύ δύσκολη εβδομάδα", υποστήριξε και φαινόταν στην όψη του ότι όσα έλεγε ήταν όσα ακριβώς πίστευε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK