Ο Καράσεφ σε ξενοδοχείο με τρεις στρίπερς

Τις ερωτικές περιπέτειες του Σερχέι Καράσεφ λίγες ώρες πριν από τον αγώνα των Νετς στο Μαϊάμι περιέγραψε σε αμερικάνικη ιστοσελίδα αυτόπτης μάρτυρας.

Ο Καράσεφ σε ξενοδοχείο με τρεις στρίπερς

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο "pagesix" ο "πληροφοριοδότης", ο δίμετρος Ρώσος, γιος του παλαίμαχου Βασίλι, έφτασε ξημερώματα σε πασίγνωστο ξενοδοχείο της μεγαλούπολης της Φλόριντα, όπου διέμενε μάλιστα η αποστολή της ομάδας, συνοδευόμενος τρεις προκλητικές Λατίνες πλούσιων προσόντων και όλοι μαζί προχώρησαν μέσα. Στις μεταξύ τους συζητήσεις έλεγαν πόσο καλά είχαν περάσει προηγουμένως στο strip club, "επαινώντας" όλες τους τον νεαρό παίκτη των Νετς για τη γενναιοδωρία του.

Από το ρεπορτάζ δεν διευκρινίστηκε αν οι τρεις "καυτές" παρουσίες ανέβηκαν στο δωμάτιο του Καράσεφ ή αποχώρησαν αφού τον συνόδευσαν έως εκεί.

Αυτό που που τονίστηκε είναι πως ο Καράσεφ συμπεριφερόταν δίχως να κρύβεται από τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου και ενώ λίγες ώρες μετά υπήρχε το ματς με τους Χιτ. Στο 88-84 από τους περυσινούς φιναλίστ ο Καράσεφ είχε 2 πόντους και 1 ασίστ σε 22 λεπτά. Μάλλον υπάρχει εξήγηση...

News 24/7

24MEDIA NETWORK