Ο Καρμέλο στους Ρόκετς: Ο Νενέ ξέρει κάτι πριν απ' όλους

Ο Νενέ ανήρτησε φωτογραφία του Καρμέλο Άντονι με την κόκκινη φανέλα των Ρόκετς, τον καλωσόρισε στο Χιούστον και αναστάτωσε το διαδίκτυο. Μέχρι που την έσβησε...

Ο Καρμέλο στους Ρόκετς: Ο Νενέ ξέρει κάτι πριν απ' όλους

Τα social media κρύβουν πολλές παγίδες και ο Νενέ Χιλάριο έπεσε σε μία εξ αυτών. Προφανώς είχε... εσωτερική πληροφόρηση για το trade που δεν είναι μόνο φήμη μεταξύ Ρόκετς και Νικς και περιλαμβάνει σε βασικό ρόλο τον Καρμέλο Άντονι. Βιάστηκε όμως ν' ανακοινώσει τη συμφωνία και να στρώσει κόκκινο χαλί στον 33χρονο αστέρα, με αποτέλεσμα να προδώσει τη συμφωνία και να εκθέσει εκείνον που του έδωσε την πληροφορία.

"Γουάου. Θα είναι υπέροχος με αυτή τη φανέλα. Ανυπομονώ να βρεθούμε όπως παλιά στο Ντένβερ. Το θυμάστε, παιδιά", έγραψε συνοδεύοντας τη φωτογραφία.

Όταν όμως το ποστάρισμά του άρχισε να έχει μεγάλη απήχηση και να ξεπερνάει τον τετραψήφιο αριθμό σε likes, προκλήθηκε αναστάτωση στον οργανισμό των Ρόκετς. Και ο Νενέ χρειάστηκε ν' ανασκευάσει, διαγράφοντας την ανάρτησή του. Χωρίς να πει άλλα. Η γκάφα όμως είχε ήδη γίνει και η φωτογραφία είχε μείνει στα desktop των χρηστών που πρόλαβαν να πατήσουν το printscreen.

News 24/7

24MEDIA NETWORK