Ο Κάρτερ, το σκοράρισμα και η... άνοδος

Ο Μαρκ Κάρτερ, που πέτυχε διψήφιο αριθμό πόντων στα τέσσερα από τα πέντε ματς του ΠΑΟΚ το 2015, το νέο έτος έχει ανεβάσει τον μέσο όρο στο σκοράρισμα σε σχέση με την επίδοση που είχε τον Δεκέμβρη.

Ο Κάρτερ, το σκοράρισμα και η... άνοδος

Πολύ σημαντική η συνεισφορά του Μαρκ Κάρτερ στην νίκη (79-81) του ΠΑΟΚ κόντρα στα Τρίκαλα... Στα 21'' πριν την λήξη έβαλε μπροστά στο σκορ τον "Δικέφαλο" με εύστοχο τρίποντο διαμορφώνοντας το 79-80 ενώ μετά έκλεψε την μπάλα από τον Αλεξ Χάρις "τελειώνοντας" ουσιαστικά την υπόθεση νίκη. Ο Αμερικανός το Σάββατο πέτυχε συνολικά 12 πόντους, με το καλάθι του βέβαια όταν το σκορ ήταν 79-77 να έχει μεγάλη αξία.

Ο μέσος όρος σκοραρίσματος και ο διψήφιος αριθμός πόντων

Σχετικά με τον Κάρτερ και το σκοράρισμα, θα πρέπει να σημειωθεί πως έχει "ανεβάσει" τον μέσο όρο πόντων του μέσα στο 2015 σε σχέση με τον Δεκέμβρη του 2014. Τον προηγούμενο μήνα ο ΠΑΟΚ είχε δώσει έξι ματς (κατά σειρά απέναντι σε Λοκομοτίβ Κουμπάν, Απόλλωνα Πατρών, Βέντσπιλς, Κηφισιά, Μπούντουτσνοστ και Κολοσσό) και ο Αμερικανός είχε μέσο όρο 8,5 πόντους ενώ στα πέντε παιχνίδια (κατά σειρά κόντρα σε Παναθηναικό, Λιμόζ, ΑΕΚ, Καντού και Τρίκαλα) που έπαιξε ο "Δικέφαλος" το νέο έτος, έχει μέσο όρο 12,6 πόντους.

Ο Κάρτερ, ο οποίος βέβαια αρκετές φορές είναι πολύ χρήσιμος στο αμυντικό κομμάτι πέραν του επιθετικού, τον Δεκέμβρη είχε πετύχει διψήφιο αριθμό πόντων μόνο σε ένα από τα έξι ματς του ΠΑΟΚ ενώ τον Γενάρη έχει πετύχει διψήφιο αριθμό πόντων στα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια του "Δικεφάλου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK