O Kαζλάουσκας κατέληξε σε Ζίζιτς

O Kαζλάουσκας κατέληξε σε Ζίζιτς
Ο Γιόνας Καζλάουσκας αποφάσισε ότι δεν πρέπει να περιμένει ο Ολυμπιακός ώστε να χαθούν και άλλες ευκαιρίες. Η διοίκηση προχώρησε ταχύτατα και από το Σάββατο ο Άντριγια Ζίζιτς έχει στα χέρια του την καλύτερη προσφορά μέχρι στιγμής.

Ο Κροάτης φόργουορντ της Μπαρτσελόνα διαπραγματεύεται με τους Καταλανούς την λύση της συνεργασίας του και στην όλη διαδικασία μπλέχτηκε η Ούλκερ ομάδα που θα ήθελαν οι διοικούντες της Μπαρτσελόνα να καταλήξει ο ψηλός τους.

Γι αυτό το λόγο ο σύλλογος του Πειραιά έσπευσε να καταθέσει προσφορά και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, να στείλει ακόμα και προσύμφωνο στον παίκτη προκειμένου αφενός να τον δελεάσει αφετέρου να καλύψει το χάντικαπ που υπάρχει με την Ούλκερ.

Οι Τούρκοι ακόμα δεν προχωρούν σε επίσημη προσφορά καθώς προτιμούν τις συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα πρώτα και μετά με τον παίκτη.

Ο Ολυμπιακός έκανε το καλύτερο δυνατό και τώρα περιμένει την απόφαση του Ζίζιτς ο οποίος μάλλον προτιμά την Ελλάδα από την γείτονα Τουρκία.
Που θα καταληξει; Οψόμεθα και μάλιστα πολύ σύντομα ίσως και μέχρι την Δευτέρα.

Σφαιρόπουλος: "Όλα… πολύ καλά"

Επιστροφή με χαμόγελα από το Καρπενήσι. Κανείς μέσα στην ομάδα δεν θυμάται την τελευταία φορά όπου μία αποστολή του Ολυμπιακό ήταν τόσο αισιόδοξη μετά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Η πιο φιλόδοξη προσπάθεια του συλλόγου του Πειραιά για να επιστρέψει στην κορυφή βρίσκεται σε καλό δρόμο σύμφωνα με τον άμεσο συνεργάτη του Γιόνας Καζλάουσκας. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ανέλαβε την δύσκολη αποστολή να δουλέψει με τους παίκτες και να υλοποιήσει τα αγωνιστικά πλάνα του Λιθουανού.

«Το πρώτο στάδιο κύλησε με πολύ θετικά συμπεράσματα. Κλείσαμε έναν κύκλο και ανοίγουμε τον δεύτερο μετά από λίγες ημέρες. Τα παιδιά αντιμετώπισαν με επαγγελματισμό όλες τις δυσκολίες και τα αποτελέσματα θα φανούν στους αγώνες. Περιμένουμε να είμαστε πλήρεις ή όσο το δυνατόν πιο πλήρεις για να δέσει καλύτερα η ομάδα» , τόνισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Περί πληρότητας ο λόγος, και την Κυριακή το βράδυ θα αφιχθή στην Ελλάδα το σημαντικότερο κομμάτι του παζλ ο Αμερικανός πλέι μέικερ Τάιους Έντνεϊ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK